Parole/ZoGouds.nl, Pieter van Vliet
Advertorial Theater

De Goudse Schouwburg presenteert nieuwe huisstijl

De Goudse Schouwburg presenteerde maandagavond bij de seizoenspresentatie de nieuwe look and feel voor het komende theaterseizoen. De nieuwe huisstijl heeft opvallende kleuren en een frisse uitstraling. De elementen en symbolen passen in de context waar De Goudse Schouwburg voor staat.

Jaarlijkse update

"De nieuwe huisstijl is meer de jaarlijkse update die we ieder seizoen hebben, alleen dit jaar net iets meer dan voorheen", zo verklaart Nina Angkotta, coördinator afdeling Marketing & Communicatie van De Goudse Schouwburg. "Waar we vorig jaar bijvoorbeeld de duikende man hadden omdat onze slogan was ‘Duik in een andere wereld’, is het dit jaar het concept ‘Elements’. Allemaal diverse elementen die samen een geheel vormen, met wat extra kleuren toegevoegd aan de huidige stijl voor een nieuw gevoel en meer mogelijkheid om het breder in te zetten."

Podium van de Stad

"We wilden vooral een frisse uitstraling", zo gaat Angkotta verder. "Enkele punten uit ons meerjarenbeleid zijn dat we ons verhaal willen vertellen en de schouwburg een gezicht willen geven. We zijn hard op weg als Podium van de Stad, dus niet alleen in ons pand maar echt verbinding maken voor, door en met de stad en haar inwoners. Daarin zijn belangrijke aspecten onder meer inclusiviteit, diversiteit, duurzaamheid en ‘voor iedereen’ en ‘samen’."

"Met alles wat we - altijd - al doen op het gebied van theaterprogrammering zijn dat dus veel losse elementen en als schouwburg brengen wij al deze elementen samen. Dat is een beetje het achterliggende verhaal van de losse symbolen. Daarnaast zijn ze fris en vrolijk en heeft het geheel en wat modernere uitstraling, iets wat onze jongere doelgroep ook aanspreekt. Dus een win-win aan alle kanten en hopelijk vindt het publiek dat ook...", zo besluit Angkotta.


Meer nieuws

Ondernemen vandaag 15:41

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

Politiek vandaag 15:19

Wethouder Rogier Tetteroo neemt vanavond afscheid van Goudse politiek

Na bijna 9 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap (fractievoorzitter) is Rogier Tetteroo vanaf donderdag 1 juni aan de slag gegaan voor het start-up bedrijf MicroWoning.com. Vanavond, woensdag 7 juni, neemt Tetteroo tijdens de raadsvergadering afscheid van de Goudse politiek. 

Advertorial Theater vandaag 15:04

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:58

HPV-prikbus komt naar treinstation Gouda

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Op 8 en 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus bij het treinstation van Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.

Voetbal vandaag 13:34

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

Natuur en recreatie vandaag 13:07

'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'

Operatie Steenbreek Gouda maakte dinsdag het motto van haar 5-jarig bestaan en verjaardag bekend. Dit bij overhandiging van een appelboompje aan burgemeester Pieter Verhoeve in het Huis van de Stad. Het motto is 'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'.