Parole/ZoGouds.nl, Pieter van Vliet
Advertorial Theater

De Goudse Schouwburg presenteert nieuwe huisstijl

De Goudse Schouwburg presenteerde maandagavond bij de seizoenspresentatie de nieuwe look and feel voor het komende theaterseizoen. De nieuwe huisstijl heeft opvallende kleuren en een frisse uitstraling. De elementen en symbolen passen in de context waar De Goudse Schouwburg voor staat.

Jaarlijkse update

"De nieuwe huisstijl is meer de jaarlijkse update die we ieder seizoen hebben, alleen dit jaar net iets meer dan voorheen", zo verklaart Nina Angkotta, coördinator afdeling Marketing & Communicatie van De Goudse Schouwburg. "Waar we vorig jaar bijvoorbeeld de duikende man hadden omdat onze slogan was ‘Duik in een andere wereld’, is het dit jaar het concept ‘Elements’. Allemaal diverse elementen die samen een geheel vormen, met wat extra kleuren toegevoegd aan de huidige stijl voor een nieuw gevoel en meer mogelijkheid om het breder in te zetten."

Podium van de Stad

"We wilden vooral een frisse uitstraling", zo gaat Angkotta verder. "Enkele punten uit ons meerjarenbeleid zijn dat we ons verhaal willen vertellen en de schouwburg een gezicht willen geven. We zijn hard op weg als Podium van de Stad, dus niet alleen in ons pand maar echt verbinding maken voor, door en met de stad en haar inwoners. Daarin zijn belangrijke aspecten onder meer inclusiviteit, diversiteit, duurzaamheid en ‘voor iedereen’ en ‘samen’."

"Met alles wat we - altijd - al doen op het gebied van theaterprogrammering zijn dat dus veel losse elementen en als schouwburg brengen wij al deze elementen samen. Dat is een beetje het achterliggende verhaal van de losse symbolen. Daarnaast zijn ze fris en vrolijk en heeft het geheel en wat modernere uitstraling, iets wat onze jongere doelgroep ook aanspreekt. Dus een win-win aan alle kanten en hopelijk vindt het publiek dat ook...", zo besluit Angkotta.


Meer nieuws

Werken vandaag 10:21

Zelf een bus besturen? Kom naar open dag vervoerder Arriva

Heb jij er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Heb je altijd al eens in een bus willen rijden? Of zou je graag meer te weten willen komen over het beroep? Arriva nodigt je graag uit om te kijken of het beroep van buschauffeur, fulltime of parttime, bij jou past door een proefrit op de bus te maken.

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.