De Goudse

De Goudse viert vandaag haar 100ste verjaardag

Exact vandaag, dinsdag 2 april 2024, bestaat De Goudse Verzekeringen 100 jaar. Nog steeds als zelfstandige,  onafhankelijke organisatie. Nog steeds als familiebedrijf. En nog steeds met de geest van ondernemerschap waarmee het in 1924 allemaal begon.

De Goudse De Bouwmeesters.jpg

Ondernemersschap

Ook voor de eeuw die voor ons ligt, zal dat ondernemerschap bepalend zijn. "Want, zoals het staat in het lied dat ter ere van ons 100-jarig bestaan is geschreven: we zijn nog lang niet klaar. Lang leve 100 jaar ondernemerschap. Lang leve De Goudse!", aldus Geert Bouwmeester, directievoorzitter van De Goudse.
  
"Nog maar een paar uur en dan hebben wij onze mega-receptie. Daar heffen wij het glas in de Sint-Janskerk samen met adviseurs, commissarissen, oud-medewerkers, certificaathouders, vertegenwoordigers van diverse (maatschappelijke) organisaties, variërend van de gemeente Gouda tot eredivisieclub Sparta Rotterdam, en vele andere relaties. We kijken ernaar uit!..." 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.