Advertorial Cinema Gouda

De Minions zijn terug in Cinema Gouda

Ze zijn grappig, onhandig en ontzettend herkenbaar: Gru’s gele hulpjes die dol op bananen zijn. Deze Minions werden waanzinnig populair dankzij de twee Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke)-films, waarna de bedenkers terecht dachten dat het publiek wel zou willen weten waar die gele opdondertjes vandaan kwamen. Ze zijn vanaf 29 juni te zien in Cinema Gouda.

Dit verhaal werd in 2015 in de film Minions verteld. Deze keer gaan we terug naar het allereerste begin en zien we hoe Gru, de grootste superschurk ter wereld, zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijk crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen. De feelgoodfilm Minions: Hoe Gru Superschurk Werd zit vol humor en heeft verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over the top actie.

De Nederlandse terugkerende stemmencast bestaat uit Jon van Eerd (Gru), Javier Guzman (Dr. Nefario), Trudy Labij (Gru’s moeder) en Ernst Daniël Smid (Mr. Perkins). Daarnaast spreken Edsilia Rombley, Patty Brard, Dennis van der Geest en Nienke Plas ook een stem in. Kaarten zijn vanaf nu te koop via de website.

Theaterseizoen 2022/2023

Ook in het theater is het komende seizoen weer van alles te beleven voor kinderen en hun (groot)ouders. Zo komt Assepoester naar Gouda toe, kun je met de hele familie op avontuur met Kruimeltje, gaan Buurman en Buurman verhuizen én leggen de Schippers van de Kameleon aan bij De Goudse Schouwburg. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn vanaf nu te koop. Kijk voor het complete aanbod en kaartverkoop op www.goudseschouwburg.nl


Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.