Maak Gouda Duurzaam, Astrid den Haan

De Mobiele Millieustraat komt weer naar je toe

De Mobiele Millieustraat komt volgende week weer naar je toe! Hier kun je (gratis) verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. Denk bijvoorbeeld aan hout, puin, elektra, kunststof, metalen, KCA en papier. De Mobiele Milieustraat staat van april tot en met oktober iedere derde volle week van de maand op vier locaties in Gouda van 9u30 tot 15u30.

De eerste data en locaties zijn:

• Dinsdag 16 april, Gildenburg Winkelcentrum Bloemendaal.
• Woensdag 17 april, Middenmolenplein Winkelcentrum Goverwelle.
• Donderdag 18 april, Schouwburgplein Binnenstad.
• Vrijdag 19 april, Constantijn Huygenstaat Korte Akkeren.

De maand hierna zijn de tijden en locaties hetzelfde, in de derde week van de maand: dinsdag 14 mei tot en met vrijdag 17 mei. Voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat hoef je niet te reserveren.

Meer weten? Ga naar www.cyclusnv.nl/de-mobiele-milieustraat-gouda of neem contact op met Cyclus via tel. (0182) 54 75 00.


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.