Advertorial Cinema Gouda

De Tatta's 2 vs. Bon Bini: Bangkok Nights in Cinema Gouda

Met een bomvol en hartverwarmend programma bereidt Cinema Gouda zich voor op Kerstmis. 

De Tatta's 2 vs. Bon Bini: Bangkok Nights

Deze week barst de strijd los tussen twee grote Nederlandse films in december: 'De Tatta's 2' en 'Bon Bini: Bangkok Nights'. Wie zal winnen? 

Ook 'Kattenkwaad in het Museum' en 'Juf Braaksel en De Magische Ring' voegen we deze week toe aan het programma. Profiteer ook van onze € 6,- deals en geef jouw kerst alvast invulling met tickets voor extra voorstellingen van 'André Rieu's White Christmas'.

Filmpje pakken

Een filmpje pakken is misschien wel dé manier om even te ontspannen. Lekker naar het witte doek staren, verdwalend in een andere wereld. Laat je de komende feestmaand verrassen met het aanbod van Cinema Gouda. Ga er maar eens even voor zitten... Dit is er allemaal de komende weken te zien in Cinema Gouda.

Cinema Gouda sluit 2023 af met een maand vol aan geweldige films en events. Je ziet de meest fascinerende documentaires, nieuwe actie en klassieke romantiek.

DI 19 DEC 50+ SPECIAL – Neem Me Mee
15u00 Regisseur Will Koopman brengt je op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast met o.a. Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk. Inclusief een glas bubbels en een oliebol.

DO 21, ZO 24 DEC & MA 1 JAN MUZIEK – Stop Making Sense
Verschillende tijden. De beste concertfilm aller tijden! Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd in 4K ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de film. Inclusief een drankje naar keuze & bitterballen.

DO 21, ZO 24 DEC & MA 1 JAN MUZIEK – Stop Making Sense
Verschillende tijden. De beste concertfilm aller tijden! Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd in 4K ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de film. Inclusief een drankje naar keuze & bitterballen

ZO 24 & MA 25 DEC 50+ EXTRA – André Rieu’s White Christmas
13u00 & 15u00 Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten. Inclusief koffie of thee en cake.

ZO 21 JAN & DO 1 FEB BALLET – Giselle – Het Nationale Ballet
15u15 & 19u15 Het ultieme romantische ballet, uitgevoerd door de voormalige eerste solisten van het Bolsjoi Ballet, Olga Smirnova en Jacopo Tissi, die Rusland ontvluchtten en zich aansloten bij Het Nationale Ballet. Daar is dit ballet is verfilmd. Incl. kop koffie, thee, frisdrank glaswijn/ pijpje bier.

WO 31 JAN LADIES NIGHT – Verliefd op Bali
19u30 & 20u00 De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon.

Inclusief een welkomstdrankje, hapjes, leuke stands, een goodiebag & meer!

Zie ook https://www.cinemagouda.nl/


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.