John de Heij
Advertorial Theater

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

De voorstelling draait om de vraag: "Waar ligt de grens tussen persoonlijkheid en imago?

Glasbergen: “We leven in een wereld waar de grenzen tussen persoonlijkheid en imago worden bedacht per social media account. Voor velen wordt de waarde van je imago bepaald door het aantal volgers dat je hebt. Maar slaan we daar niet in door?”

De Heij: “Waar gaat het heen als je je hele leven bij elkaar verzint en de werkelijkheid steeds vaker ver te zoeken is. Wanneer kun en mag je jezelf nog zijn. Met die vragen in ons achterhoofd heb ik de theatertekst ‘Truth about Kate’ bewerkt en zijn we samen aan het werk gegaan.”

Bereid je voor op een avondvullende achtbaan vol humor, ernst en gekheid!

Datum: 8 juni 2023
Tijd: 20u00
Locatie: De Theaterbakkerheij Gouda.             

Kaarten: https://theaterbakkerheij.stager.nl/web/tickets/111266236?fbclid=PAAaYg-8_euq2aWu_N-Gb3mnlbvvpJDXoKXY1


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.