Flemming
Advertorial Theater

Deze grote namen schitteren komend theaterseizoen op podium schouwburg

Wende, Arjen Lubach, Nielson, Ilse DeLange, Flemming, Snelle, Roxanne Hazes en andere grote namen schitteren het komende theaterseizoen op het podium van De Goudse Schouwburg. Het complete nieuwe seizoen staat vrijdag 24 mei 17u00 online op de website van de schouwburg en vanaf donderdag 30 mei kun je tickets kopen.

Verrassingen

De schouwburg kondigt met veel enthousiasme alvast een aantal grote namen aan voor het nieuwe  theaterseizoen, maar er beloven ook nog genoeg grote verrassingen aan te komen. 

De nieuwe seizoensbrochure valt tussen 24 en 27 mei op de mat en is daarna op te halen in de schouwburg en andere centrale locaties in Gouda.

Maandag 27 mei is de seizoenspresentatie. Een feestelijke avond met live previews van een aantal bijzondere acts 
en een vooruitblik.

De vrije kaartverkoop start op donderdag 30 mei 19u00 online, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade.

Uitgestelde tickets

Om ticketfraude, vooral bij populaire artiesten, tegen te gaan komt de schouwburg komend seizoen ook met een nieuw ticketingconcept: uitgestelde tickets. Voor een aantal geselecteerde voorstellingen zullen pas 24 uur voor aanvang de tickets verzonden worden per e-mail en beschikbar zijn in het persoonlijke account van de bezoeker.

De bestelbevestiging ontvangt de bezoeker wel direct, zodat je bevestiging hebt van de tickets die je hebt  gekocht. Door tickets uit te stellen tot kort voor de voorstelling, zorgt de schouwburg ervoor dat alleen de rechtmatige eigenaars toegang krijgen tot de voorstelling en doorverkoop en ticketfraude wordt tegengegaan.  

Ook kondigt de schouwburg met trots een innovatief nieuw ticketingconcept aan voor het komende seizoen. Vanaf nu zullen tickets voor grote voorstellingen pas 24 uur voor aanvang van de voorstelling worden verzonden per e-mail en beschikbaar zijn in het persoonlijke account van de bezoeker. Door tickets uit te stellen tot kort voor de voorstelling, zorgt de schouwburg dat alleen de rechtmatige eigenaars toegang krijgen tot de voorstellingen. 

De kaartverkoop voor Vrienden van de Goudse Schouwburg start op maandag 27 mei na afloop van de seizoenspresentatie online en aan de kassa op de Boelekade. 


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.