Jodan Boys

Deze spelers blijven ook volgend seizoen bij Jodan Boys

Op het trainingskamp van Jodan Boys in Torremolinos is door stichting topvoetbal met alle spelers en begeleiding van de A selectie gesproken. In de gesprekken werd de eerste seizoenshelft geëvalueerd, maar ook vooruit gekeken naar de tweede seizoenshelft en het aankomende seizoen. De leden van stichting topvoetbal kijken terug op positieve en constructieve gesprekken. De eerste jongens hebben hun  ja-woord voor een langer verblijf al gegeven. 

Mike Verhagen: Kwam twee seizoenen geleden over van Sportlust’46. De ervaren linkspoot kampte in het eerste seizoen met een hardnekkige blessure, waardoor Verhagen weinig aan spelen toe kwam. Dit seizoen is Verhagen topfit en een vaste waarde in de verdediging van Jodan Boys. ‘Ik ben blij dat ik bij Jodan Boys voetbal en heb het erg goed naar mijn zin. We hebben een hele leuke groep en ik zie nog voldoende potentie om met het team verder te groeien. Ik ga daarom graag nog een jaar door bij Jodan Boys’, aldus Verhagen.

Roy Rondeltap: Kwam dit seizoen weer terug bij Jodan Boys na een uitstapje bij Sportlust’46. Met Rondeltap in het doel heeft Jodan Boys een berg ervaring en gewoon een hele goede doelman. Rondeltap heeft in de eerste seizoenshelft al laten zien dat hij belangrijk is voor de ploeg. Met zijn winnaarsmentaliteit is de vice-aanvoerder een voorbeeld voor de jongere spelers in de selectie van hoe een wedstrijd moet worden beleefd en gespeeld. ‘Als we de tweede seizoenshelft gas geven met de ploeg hebben we zeker nog veel om voor te spelen’, aldus de doelman. 

Stan Griffioen: Stan Griffioen was de afgelopen seizoenen misschien het meest bekend van de Jodan Boys Anthem die hij als Gryphem voor de club produceerde. Dit seizoen echter laat Griffioen ook hele goede dingen bij Jodan Boys op het middenveld zien. Griffioen is een voorbeeld voor velen met zijn voorbeeldige instelling. Het is niet altijd makkelijk om op de bank te zitten. Griffioen ging nooit muiten, maar juist extra hard trainen. Dit resulteerde in basisplekken in de wedstrijden voor de winterstop. Griffioen maakte in deze wedstrijden een zeer goede indruk. Hij wordt door zijn ploeggenoten al gekscherend ‘onze eigen Wieffer’ genoemd. Jodan Boys is blij  dat hij altijd zijn eigen pad is blijven gaan. Al het harde werken wordt nu beloond.

Alex van Waardenberg: Van Waardenberg was vorig jaar vaste speler van 023-1 en ging destijds niet mee op trainingskamp naar Portugal. Na de winterstop ging het vervolgens hard. Van Waardenberg werd topfit en speelde zich in de basiself van Jodan Boys. Als rechtsback liet hij zien helemaal niet te misstaan in het elftal van Erik van Zoest. Met zijn techniek en snelheid heeft de hoofdtrainer hem de laatste wedstrijden ook op het middenveld neergezet. Van Waardenberg is dus een speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Jodan Boys is blij dat er met Van Waardenberg weer een jongen uit de eigen jeugdopleiding is die zich in het eerste elftal heeft gespeeld. 

Edwin Gouw: Vorig jaar had Edwin een interview in het AD Groene Hart. De kop boven het artikel luidde zoiets als: Van Kelderklasse naar Jodan Boys 1. Ja het was een mooie promotie toen Gouw vorig seizoen van de lagere senioren overkwam naar de A-selectie. Met zijn opleiding bij Alphense Boys en Sparta wist Jodan Boys natuurlijk wel dat er muziek in het spel van Gouw zat, maar dat hij zich in zo’n korte tijd op deze manier wist te manifesteren hadden veel mensen misschien niet verwacht. Gouw heeft daarnaast ook nog voldoende punten waarin hij zich verder kan ontwikkelen. Dat wil hij ook volgend jaar graag bij Jodan Boys doen. 

Bob van Merwijk: Jodan Boys is de club van Van Merwijk en dat zal ook in ieder geval de komende jaren zo blijven. Van Merwijk maakte op zeer jonge leeftijd al zijn debuut in Jodan Boys 1. De afgelopen jaren heeft Van Merwijk veelal zijn wedstrijden in O23-1 gespeeld. Van Merwijk heeft vorig seizoen met een vervelende knieblessure getobd. Nu is Van Merwijk weer fit en achter Roy Rondeltap een hele betrouwbare reservedoelman. In het gesprek op trainingskamp gaf Van Merwijk aan veel van Rondeltap te leren en op termijn eerste keeper van Jodan Boys te willen worden. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk.