Advertorial Cinema Gouda

Deze week exclusieve Ladies Night en previews bij Cinema Gouda

Met een bomvol en hartverwarmend programma bereidt Cinema Gouda zich voor op Kerstmis. 

In pyjama naar bioscoop

Voor de kids is er de hele maand volop plezier met 'Masha en de Beer – Winterpret en meer!', 'Jippie No More!', 'Wonka', 'Teddy’s Kerstfeest' & 'Vogelvlucht'.

Voor de liefhebbers van actiefilms draait 'Silent Night', voor drama fans 'May December'. Ook zijn er exclusieve voorpremières van de betoverende anime-film 'The Boy and the Heron'.

Of geniet van een gezellige avond tijdens de enige Ladies Night met 'De Tatta’s 2' in heel Nederland.

Heb je zin in een feestje? Kom dan naar De Grote Pyjama Party op woensdag 13 december! Dit evenement wordt georganiseerd door 'Met Jou Events'. Kies uit een van de twee films en kom in je pyjama naar de bioscoop.

Filmpje pakken

Een filmpje pakken is misschien wel dé manier om even te ontspannen. Lekker naar het witte doek staren, verdwalend in een andere wereld. Laat je de komende feestmaand verrassen met het aanbod van Cinema Gouda. Ga er maar eens even voor zitten... Dit is er allemaal de komende weken te zien in Cinema Gouda.

Cinema Gouda sluit 2023 af met een maand vol aan geweldige films en events. Je ziet de meest fascinerende documentaires, nieuwe actie en klassieke romantiek.

VANAF 1 DEC MUZIEK – Renaissance: A Film by Beyoncé
verschillende tijden
De Renaissance World Tour van het begin tot het eind met exclusief materiaal en haarscherp beeld en geluid. Beperkt te zien in de bioscoop! Krijg inzicht in Beyoncé’s bedoelingen, haar harde werken en betrokkenheid bij elk aspect van de productie.
Alleen op donder-, vrij-, zater- & zondagen

ZA 9 & ZO 10 DEC MUZIEK – André Rieu’s White Christmas
19u15 & 14u30 Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten.
Inclusief een kopje koffie of thee bij ontvangst.

ZO 10 DEC LEZING – Napoleon
Ontvangst vanaf 12u45. Historicus Johan Joor neemt de bezoekers mee door de vaak onbekende kanten en verhalen van Napoleon als toelichting op de lang verwachte film. Daarnaast zal hij vragen uit het publiek beantwoorden. Inclusief een kopje koffie of thee bij ontvangst en een borrel achteraf.

DI 12 DEC 50+ PREVIEW SPECIAL – Neem Me Mee
15u00 Regisseur Will Koopman brengt je op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast met o.a. Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk. Inclusief een glas bubbels en een oliebol.

WO 13 DEC LADIES NIGHT – De Tatta’s 2
20u00 Na een overweldigend succes zijn De Tatta’s terug in een gloednieuw avontuur! Het wordt weer rollen van het lachen met de hele Hollandwijk die op z’n kop staat.
Inclusief een welkomstdrankje, hapjes, leuke stands, een goodiebag & meer!

DI 19 DEC 50+ SPECIAL – Neem Me Mee
15:00 uur
Regisseur Will Koopman brengt je op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast met o.a. Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk.
Inclusief een glas bubbels en een oliebol.

DO 21, ZO 24 DEC & MA 1 JAN MUZIEK – Stop Making Sense
Verschillende tijden. De beste concertfilm aller tijden! Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd in 4K ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de film.
Inclusief een drankje naar keuze & bitterballen.

DO 21, ZO 24 DEC & MA 1 JAN MUZIEK – Stop Making Sense
Verschillende tijden
De beste concertfilm aller tijden! Stop Making Sense brengt Talking Heads terug naar het grote scherm. De film uit 1984 is gerestaureerd in 4K ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de film.
Inclusief een drankje naar keuze & bitterballen

ZO 24 & MA 25 DEC 50+ EXTRA – André Rieu’s White Christmas
13:00 & 15:00 uur
Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu's White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten.
Inclusief koffie of thee en cake.

ZO 21 JAN & DO 1 FEB BALLET – Giselle – Het Nationale Ballet
15:15 & 19:15 uur
Het ultieme romantische ballet, uitgevoerd door de voormalige eerste solisten van het Bolsjoi Ballet, Olga Smirnova en Jacopo Tissi, die Rusland ontvluchtten en zich aansloten bij Het Nationale Ballet. Daar is dit ballet is verfilmd.

Incl. kop koffie, thee, frisdrank glaswijn/ pijpje bier.

WO 31 JAN LADIES NIGHT – Verliefd op Bali
19:30 & 20:00 uur
De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon.

Inclusief een welkomstdrankje, hapjes, leuke stands, een goodiebag & meer!

Zie ook https://www.cinemagouda.nl/


Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.