Kippie Gouda
Advertorial Winkels

Dit is het Broodje van de Week bij Kippie Gouda

Iedere week heeft franchisenemer Johan Oudijk van Kippie Gouda een ander broodje kip snack in de aanbieding. Deze week haal je het broodje kipkroket voor € 1,20 met gratis saus naar keuze. Kom langs bij de winkel in Winkelcentrum Bloemendaal voor een heerlijk broodje!

kippie gouda broodje kipkroket.jpg

 

Het broodje van de week

Wekelijks haal je een van de snackbroodjes bij Kippie Gouda voor maar 1,20 euro. Voor een scherpe prijs dus. Dat is extra voordelig smullen!
 
Week 6: van 6 t/m 11 februari - Broodje Kipkroket
 
kippie snackbroodjes broodje van de week.jpg

Meer nieuws

ICT en technologie vandaag 11:13

We hebben een nieuwe Explore Gouda-webapp

De nieuwe Explore Gouda-webapp is gelanceerd. De webapp, ontwikkeld door Centric, is een laagdrempelige hulp voor inwoners én bezoekers om Gouda (nog) beter te leren kennen.

Advertorial Exposities vandaag 10:30

De Goudse Waarden en Coornhert gymnasium halen expo De Democratiefabriek naar Gouda

De Goudse Waarden en het Coornhert gymnasium hebben het initiatief genomen om samen de interactieve tentoonstelling ‘Democratiefabriek’ in mei naar Gouda te halen. De tentoonstelling raakt thema’s als democratie, vrijheid en dictatuur, oorlog, maar ook antisemitisme, vooroordelen en nog veel meer.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 08:36

Feestelijke opening varkensstal en jubileumjaar kinderboerderij

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat 50 jaar! Dit laten ze daar niet ongemerkt voorbij gaan. Ze openden het jubileumjaar afgelopen zondag met de opening van de varkensstal door  Wethouder Klijmij-van der Laan en Kinderwethouder Luc van Gastel.  In de afgelopen maanden is de varkensstal opgeknapt en opnieuw ingericht. 

Advertorial Theater vandaag 08:24

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.