Dit verwacht je niet achter voordeur van Turfmarkt 76

Het is altijd heerlijk om Funda af te struinen. En dan kom je regelmatig fraaie, mooie, bijzondere, opvallende panden tegen. Wat dacht je van deze bijzondere loft woning in de voormalige stroopwafelfabriek aan de Turfmarkt 76.  We weten dat veel panden in de Goudse binnenstad veel (verborgen) ruimten herbergen. Volgens de verkoopbrochure van Dupree Makelaars Gouda beschikt deze woning over een riante living. En dat is in onze ogen nog zwak uitgedrukt.

Omschrijving

Ervaar de luxe van deze bijzondere loft woning in de voormalige stroopwafelfabriek aan de Turfmarkt 76. Deze goed onderhouden woning beschikt over een een riante living met industrieel sheddak met glasstroken en  heerlijke stadstuin. Turfmarkt 76 is geen standaard woning, maar dat maakt deze loft woning zo charmant. De woning ligt op loopafstand van het historische centrum van Gouda met vele winkels, restaurants, horeca, treinstation en uitvalswegen.

Oorspronkelijk was de Turfmarkt een van de stadsgrachten, die functie verviel bij de uitbreiding van de stad. Al in de veertiende eeuw was de gracht langs de huidige Turfmarkt aan beide zijden bebouwd. Aan weerszijden van de gracht bevindt zich een groot aantal historische gebouwen, waarvan er dertig zijn erkend als rijksmonument.

Bijzonderheden:
-Rijksmoment met stadstuin;
-Riante lichte loft woning;
-Turfmarkt 76 ligt niet direct aan de straatzijde, maar is bereikbaar via een poort;
-Ligging nahet bij rijksweg A12 / gunstige ligging tussen Rotterdam en Utrecht;
-Ligging in Groene hart en de nabijheid van de Reeuwijkse plassen;
-Op loopafstand van treinstation, vele winkels, restaurants en het historische centrum;
-Dak en muurisolatie;
-Woning deels voorzien van dubbelglas;
-Vloerverwarming;
-Woning beschikt over een strakke wandafwerking;
-Moderne badkamer (2022);
-Cv-ketel (2022);
-Parkeren middels vergunning (sector I).

Indeling:

Toegang tot de woning middels een brede afsluitbare poort vanaf de Turfmarkt.

Entree met meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) ruime hal met houten vloer en grote lichtstraat.
Vanuit deze ruime hal is er toegang tot de inpandige berging, de werkkamer met toegang tot
inloopkast, de woonkamer met open keuken en de slaapkamer annex badkamer. De royale living met zicht op de kapconstructie, een industrieel sheddak met glasstroken, waardoor een prachtig lichtval ontstaat en openslaande deuren naar de tuin die is gelegen op het noordwesten.
De moderne vloer beschikt over vloerverwarming en de muren hebben een strakke afwerking. De keuken heeft een centrale ligging in deze fantastische ruimte. De keuken beschikt over 6 pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser. Deze ruime RVS keuken beschikt over veel bergruimte.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot het toilet met fonteintje, separate wasruimte met opstelplaats voor de wasapparatuur, CV-ketel (2022) en naar de grote slaapkamer met badkamer ensuite. De moderne badkamer (2022) beschikt over een mozaïek vloer, vrijstaand ligbad, grote vaste kast, dubbele wastafel, inloopdouche en mechanische ventilatie.

Perceel:
De achtertuin is gelegen op het noordwesten en is vanuit de woonkamer bereikbaar middels 4 openslaande deuren. De tuin is deels voorzien van grint en deels van houten vlonders. Een heerlijke stadstuin midden in het centrum van Gouda.

Met recht een fijn huis op de begane grond, met optimale privacy en ruimte!

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.