Parole/ZoGouds.nl, Pieter van Vliet

Dit zijn de winnaars van Ondernemersprijs Midden Holland

Tijdens een feestelijk event in De Goudse Schouwburg zijn maandagavond de winnaars bekendgemaakt van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023. Winnaar in de categorie Detailhandel en Horeca werd De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk. VanderLoo uit Waddinxveen pakte de eer en titel in de categorie MKB. In de categorie Grootzakelijk ging DWA uit Gouda met de titel naar huis. Wilfried de Jong (Nederlands theatermaker, televisieprogrammamaker, tv-presentator, acteur en schrijver) had de presentatie van het jaarlijkse ondernemersfeest in handen.

Bedrijfsleven

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven in samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd.

De lokale selectiecommissies selecteerden de afgelopen weken de bedrijven die worden voorgedragen. Uit al die kandidaten nomineerde de jury drie bedrijven per categorie. Die genomineerden maakten zich maandag 9 januari bekend via presentaties in Bouw Academie Groene Hart aan de Kanaalstraat in Waddinxveen.

Crème de la crème

In de aula van de Bouw Academie presenteerden zich maandagmiddag 9 januari de negen ondernemers voor een vakjury voor de OndernemersPrijs Midden Holland. Zij vertegenwoordigen de crème de la crème van het ondernemerschap binnen hun gemeente en mochten middels een pitch hun bedrijven presenteren. 

De genomineerden in de categorie Detailhandel en Horeca waren Bremmer Schoenen uit Waddinxveen, Het Hofje van Jongkind uit Gouda en De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk.

Bezorging Zonder Zorgen uit Gouda, Firecom uit Lekkerkerk, VanderLoo uit Waddinxveen waren genomineerd in de categorie MKB.

In de categorie Grootzakelijk waren Dierenartenpartijk Bodegraven, DWA uit Gouda en Fred van Noort uit Waddinxveen genomineerd.

ondernemersprijs jury klein.jpg

Lansight Accountants

De afgelopen weken bezochten de juryleden alle bedrijven en werd een financiële toetsing gedaan door Lansigt Accountants. Maandag werd de zevende editie van de OndernemersPrijs feestelijk gevierd in De Goudse Schouwburg. Daar werden de genomineerde bedrijven gepresenteerd aan de aanwezige ondernemers uit de regio en werden de uiteindelijke winnaars van de titel Onderneming van het Jaar bekend worden gemaakt.

Meer informatie over de Ondernemersprijs? Kijk op www.ondernemersprijs-mh.nl

Zie Ondernemersprijs Midden-Holland – Een initiatief van de ondernemersverenigingen in de regio Midden-Holland (ondernemersprijs-mh.nl)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:48

Gaslekkage ontdekt onder water aan Turfmarkt

In het water aan de Turfmarkt is woensdagmiddag rond 17u40 een gaslekkage ontstaan. Nadat passanten bubbels hadden gezien in het water werd de brandweer opgeroepen om onderzoek te verrichten. Door de brandweer zijn meerdere metingen verricht waaruit duidelijk werd dat het om een gaslekkage gaat.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater gisteren 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Sport en recreatie gisteren 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Vastgoed gisteren 18:45

Verduurzamen monumenten wordt gemakkelijker

Verruim de regels, hanteer duidelijke richtlijnen en zorg voor heldere informatievoorziening. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen van Arcadis Nederland, dat in opdracht van de gemeente Gouda onderzoek deed naar de effecten van de regeling Erfgoed en Duurzaamheid. Met deze regeling wil de gemeente particuliere eigenaren helpen om hun monumenten op een verantwoorde manier te verduurzamen.

4 en 5 mei gisteren 18:44

Bevrijdingsdag in Gouda volop activiteiten

Zondag 5 mei viert Gouda haar vrijheid. En wel op de Goudse manier: samen. Wandel mee voor vrijheid en vrede, bezoek de expositie ‘Wat betekenen mensenrechten voor jóu?’ en ga kijken en luisteren bij Goudse organisaties die zich inzetten voor vrijheid, vrede en gastvrijheid. Iedereen is welkom en alle activiteiten zijn gratis.