Oscar Lima Fotografie en Vormgeving
Advertorial Uitloper Gouda

Doe je de binnenstad van Gouda aan? Hier wat uitgaanstips

Doe je de binnenstad van Gouda aan? We hebben de volgende uitgaanstips voor je verzameld.

- Bewonder het fraaie plateel van Henri Breetvelt en de expositie Koninklijke Kunst in Museum Gouda
 
- Wandel door het historische centrum en maak tijdens Open Atelier Gouda stops bij galeries zoals De Firma kunstcentrum Gouda Galerie De Hollandsche Maagd Gouda Galerie Montulet Stadskant en UNIT 4 ART
 
- Boek een instapwandeling Historisch Gouda bij het Goudse Gidsen Gilde
 
- Verken op eigen houtje de stad met de geheel vernieuwde Explore Gouda webapp!
 
- Huur een Echopper bij E-Chopper Adventures en trek eropuit met het fraaie lenteweer.
 
- Maak de oversteek naar GOUDasfalt en ontdek bijzondere (groene) winkels zoals Vuigmakers wievanZoetHout en Lompenloods en paviljoen Gouwestrand
 
- Pak een terras op de Markt
 
Zien wij je gauw in de binnenstad van Gouda?

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.