Doe mee met verkiezing Beste Beweeginitiatief 2024

Voor de derde keer gaat de Provincie Zuid-Holland op zoek naar het Beste Beweeginitiatief van het jaar. Deelnemers aan deze verkiezing maken kans op prijzengeld tussen de 1.500 en 3.000 euro.

 

In beweging komen

Ben jij of ken jij iemand die anderen helpt om in beweging te komen? Doe dan mee aan de verkiezing Beste Beweeginitiatief 2024 en misschien ben jij een van de winnaars. De vier regiowinnaars kunnen met het prijzengeld van de provincie hun projecten voortzetten of verder uitbreiden.
 
Een externe jury beoordeelt de inzendingen en let daarbij vooral op initiatieven in wijken waar bewoners minder dan gemiddeld bewegen of wijken die minder dan gemiddeld beweegvriendelijk zijn ingericht. Dit jaar tellen ook publieksstemmen mee. Via een online stempagina kan iedereen straks stemmen.
 

Aanmelden voor dit jaar kan tot en met 31 mei 2024 via de website van Team Sportservice.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.