Domus Valuas ontwikkelt samen met top-chef Alain Caron dessert voor alle bewoners
Om de bewoners eens extra te verwennen, heeft Domus Valuas samen met één van de beste chef-koks van ons land, Alain Caron, een echt Domus Valuas dessert ontwikkeld.
Alain Caron
Heerlijk dessert
In de video is te zien hoe Alain Caron samen met Dieter, chef-kok bij Domus Valuas, het dessert heeft bereid en serveert aan de bewoners. Bekijk de video op https://lnkd.in/esCVibJe
De bewoners bij een van de locaties, het Hendrickszhuys in Amsterdam, mochten als eerste het dessert proeven. In de komende periode gaan ook de bewoners op de andere locaties, waaronder het Sint Jozefpaviljoen in Gouda, genieten van dit heerlijke dessert.
Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig geworden over hoe wij er op andere gebieden ook het allerbeste van maken? Lees dan hier verder.
Voor meer informatie over Het Sint Jozefpaviljoen, zie https://www.domusvaluas.nl/locaties/het-sint-jozefpaviljoen/