SV Donk

DONK en hoofdtrainer René van Beek na één seizoen al weer uit elkaar

Het bestuur en de Technische Commissie van de Goudse voetbalvereniging sv DONK gaat de samenwerking met de huidige hoofdtrainer René van Beek na dit seizoen niet verlengen.  DONK en Van Beek gaan derhalve na één seizoen weer uit elkaar.

"Dit besluit is tot stand gekomen na uitgebreide evaluaties met Van Beek, de spelersgroep, de begeleiding en het Bestuur. “De visie van de club en de manier waarop we dat de afgelopen jaren in de praktijk vorm hebben gegeven en de manier waarop Rene zou willen werken, vertonen in de praktijk helaas te veel verschillen om de samenwerking naar de toekomst te verlengen”, aldus Patrick Akerboom van de TC.
 
Akerboom: “Wij hebben alle vertrouwen in René en de huidige spelers- en begeleidingsgroep dat het huidige seizoen op een goede en plezierige manier vervolgd gaat worden. Daarin zijn er zowel voor DONK 1 als DONK 2 voldoende perspectieven om voor te spelen. Gezamenlijk zal er gewerkt gaan worden aan een succesvolle tweede seizoenshelft waarop we op donderdag 4 januari de voorbereiding zijn gestart.”

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.