Drie aanwinsten voor Jodan Boys

Ondanks de degradatie naar de eerste klasse wil Jodan Boys volgend seizoen goed beslagen ten ijs komen. Daartoe komen tot dusverre zes voetballers de selectie voor volgend seizoen versterken: Dairenzio Brank, Quincy Tavares en Zakaria Kanfaoui tekenden onlangs voor de Goudse club en zijn de nieuwste aanwinsten. Angelo Semil, Ezra Hoogenboom en Roy Rondeltap waren al eerder vastgelegd.

Quincy Tavares komt volgend jaar bij Jodan Boys spelen. De 22-jarige Tavares trainde in de winter al mee alleen toen kon hij helaas nog niet worden overgeschreven.

Tavares kwam in het verleden uit voor FC Dordrecht en NAC. Hij maakte voor beide clubs zijn opwachting in de Keuken Kampioen Divisie en speelde al meer dan 20 duels in het betaald voetbal.

Mitchel Heerkens is blij met de komst van Tavares. "Quincy is een snelle aanvaller die met zijn actie echt het verschil kan maken. Hij kan zowel in de spits als de plekken daaromheen spelen. Daarnaast weet hij wat het is om op een hoger niveau te acteren. Onze jeugdige spelers kunnen daar weer van leren."

Dairenzio Brank

Na drie jaar afwezigheid is er weer een Brank in de A-selectie. Dairenzio Brank (18) komt volgend seizoen bij Jodan Boys spelen.

Niet veel jongens kunnen zeggen dat ze op zesjarige leeftijd al in de spelersbus naar uitwedstrijden meegingen. Onder de hoede van zijn vader Leroy en onder andere Mo had de jonge Dairenzio een eigen plekje achterin de bus.

Die tijden zijn geweest. Dairenzio is inmiddels achttien jaar en speelde de afgelopen seizoenen voor de Graafschap. Dairenzio staat het liefst op het middenveld of linksbuiten. "Ik ben blij dat ik volgend jaar bij Jodan Boys kan spelen. Op dit moment heb ik het nodig om wedstrijden bij de senioren te gaan spelen. Daarnaast vind ik het erg leuk om in een ervaren groep terecht te komen waarvan een aantal mij nog kennen als klein ventje."

Zakaria Kanfaoui

Zakaria Kanfaoui (19) komt volgend seizoen bij Jodan Boys voetballen. De geboren Gouwenaar begon met voetballen bij Olympia en speelde in de jeugd ook nog bij Dordrecht’90 en Sparta. Kanfaoui heeft de afgelopen weken meegetraind en een goede indruk gemaakt.

Zijn sterke kanten is zijn snelheid en doelgerichtheid. Kanfaoui die naar meerde clubs kon, heeft uiteindelijk voor Jodan Boys gekozen. "Ik kijk uit om voor Jodan Boys te spelen omdat ik een goed gevoel over heb gehouden aan de trainingen en de gesprekken die ik heb gehad."

Blijven: Mike VerhagenDaan Kreukniet, Yassire Hamdani, Joey VergunstMo Bellahcen, Roald Heerkens, Dirk Rietveld, Michel Verkaik, Adil Akanioui, Rick Wils, Fahim Musaui, Edwin Gouw, Sam Pak

Vertrekken: Enzo Huntink, Jaouad el Yaacoubi, Daan van leeuwen, Luc Dielhof, Bradley el Idrissi, Stefan den Horder, Luuk Brand

Komt: Dairenzio Brank, Quincy Tavares, Zakaria Kanfaoui, Angelo SemilEzra HoogenboomRoy Rondeltap

Stopt: Kevin de Vries


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.