De Goudse Schouwburg

Drie etages De Goudse Schouwburg blank door lekkage

De Goudse Schouwburg heeft voor de derde keer in korte tijd te maken gehad met wateroverlast. Dit als gevolg van het vele regenwater van de afgelopen dagen en wederom door een lekkage. Ditmaal stonden drie etages blank met ruimten voor kasten, artiestenfoyer, kantoor, hal en de solistenkleedkamers.

Droogmachines

"Hulde aan de collega’s en schoonmaak die gelijk met waterstofzuigers en emmers aan de slag gingen. Maar voor nu weer een paar dagen vol droogmachines. En aangezien het water ook uit de keukenkastjes liep, vrees ik dat we die zeker moeten vervangen", aldus Tineke Maas, directeur van De Goudse Schouwburg.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.