Driestar en Brownies&downieS starten Eat Meet Learn

Driestar Gouda en Brownies&downieS Gouda hebben donderdag een uniek samenwerkingsovereenkomst ondertekend waarbij Driestar Gouda haar schoolplein ter beschikking stelt voor het team van Brownies&downieS  Gouda om de catering te verzorgen. 

Prachtig werk

Deze samenwerking is een unieke verbinding tussen onderwijs en samenleving. Nog niet eerder is het bekende Goudse horecabedrijf een samenwerking gestart met een school van het voortgezet onderwijs.

Leendert van Wezel, College van Bestuur van scholengroep Driestar-Wartburg is blij met de samenwerking: 
“Brownies&DownieS doen prachtig werk. We zijn blij dat we door deze samenwerking met hen niet alleen een fijn cateringpunt voor onze leerlingen realiseren, maar vooral ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een 
kans geven. Ik verwacht dat ze zich snel thuis zullen voelen op onze school en dat er veel vraag zal zijn naar hun lekkere broodjes”.

horeca catering brownies en downies.jpg

Eat Meet Learn

Het horecapunt op het schoolplein van Driestar Gouda krijgt een eigen naam: ‘Eat Meet Learn’. Daarmee doelen de samenwerkende partijen op de ontmoetingen tussen leerlingen van Driestar Gouda en de medewerkers van Brownies&downieS tijdens verkoopmomenten.

Gezonde schoolomgeving

Leerlingen van Driestar Gouda kunnen tijdens openingstijden bij het horecapunt terecht voor een gevarieerd en vers assortiment. Brownies&downieS Gouda en Driestar Gouda hebben samen een uniek schoolcateringconcept ontwikkeld met als doel om een bijdrage te leveren aan een gezonde schoolomgeving.

De samenwerking levert daarnaast volgens Bas&Sas van Brownies&downieS Gouda nog meer voordelen op: “Wij zien deze samenwerking als een geweldige kans om ons team meer vaardigheden aan te leren. Dat wij dit mogen doen op deze fijne Goudse school maakt het extra bijzonder. Ons team kijkt enorm uit naar het verzorgen van heerlijke lunchgerechten voor de leerlingen. Wij maken pauzes leuker!’’.

Feestelijke opening

Leerlingen moeten nog wel even geduld hebben voordat zij hun eerste bestelling bij het horecapunt kunnen afhalen. Tijdens de voorjaarsvakantie zullen de laatste voorbereidingen worden afgerond. Op maandag 26 februari kunnen de eerste artikelen door de leerlingen worden gekocht. De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdagochtend 7 maart.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.