AS Media

Dronken automobilist rijdt auto van twee maanden oud in de prak

Een dronken automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met een twee maanden oude Volkswagen Golf GTI van de weg geraakt aan de Provincialeweg West (N228) bij Gouda, nabij Promen en rotonde Stolwijkersluis.

De bestuurder van een Volkswagen Golf GTI verloor kort na 3u00 door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en belandde via de middenberm en bosschages in de naastgelegen sloot. Daarbij werden een lantaarnpaal en een boom geraakt. De schade was flink. 

De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag. Hij is door agenten ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Een bijrijder was in eerste instantie vandoor gegaan, maar keerde later terug. Die bleek eigenaar van de auto. Hij had het voertuig nog maar twee maanden.

Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen. De politie heeft het ongeval onderzocht en afgehandeld.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.