Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Droom jij van eerste koophuis? Maak Eerste Huis gesprek bij Rabobank

Droom jij van eerste koophuis? Maak Eerste Huis gesprek bij Rabobank Hollandse IJssel. Je wil natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Ontdek jouw mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend Eerste-Huis-Gesprek met een adviseur van de Rabobank. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Persoonlijk gesprek

Wat nou als het wél kan? Als starter is het toch vaak kijken, kijken, niet kopen. Maar wat nou als het wél kan? Bij Rabobank nemen ze in een persoonlijk gesprek de tijd om te kijken naar jouw mogelijkheden.

En omdat elke situatie anders is, denken ze graag met je mee!

Maak een afspraak voor een gratis Eerste-Huis-Gesprek. Zo kun je met meer vertrouwen op zoek naar je eerste huis.

Via deze link kan je een afspraak maken. 


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.