Advertorial Podia

DUBBEL H brengt explosieve hiphopshow naar Agnietenkapel

DUBBEL H staat op vrijdag 5 juli garant voor een avond vol rauwe hiphop tijdens De Goudse Popweek. De historische Agnietenkapel wordt het toneel voor een showcase van lokaal talent en een open mic-sessie voor aspirant-artiesten. Ben jij klaar om je bars te laten horen op het podium van DUBBEL H?

dubbel h hip hop hands.jpeg

Rappen

De show biedt een platform voor opkomende hiphopacts en geeft lokale artiesten de kans om hun talent te laten zien. Of je nu al naam hebt gemaakt in de scène of net begint met rappen, de open mic is dé gelegenheid om je skills te tonen.

Hiphop-held

De beste aanmeldingen zullen de line-up van DUBBEL H versterken, dus grijp deze kans en word de hiphop-held van de avond. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de audities, die een paar weken voor het event zullen plaatsvinden.

De Goudse Popweek wordt mogelijk gemaakt door onder meer het Innovatiefonds Gouda, Gouda op de Kaart, Cultuurfonds Zuid-Holland, GoudApot en Popunie Zuid-Holland.


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.