Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Duifhuizen pakt Tassen & Koffers en verhuist 3 mei van Kleiweg naar Markt

Duifhuizen Tassen & Koffers pakt binnenkort haar tassen en koffers en verhuist naar elders in de binnenstad. Duifhuizen is momenteel gevestigd aan de kop van de Kleiweg in Gouda, staat op het punt te verhuizen naar een nieuwe locatie op de Markt. Daar komt de bekende tassen- en kofferspecialist in het pand waar tot voor kort De  Trekpleister zat. Opening van de nieuwe vestiging is op vrijdag 3 mei.

1953

Duifhuizen tassen & koffers, dé specialist in tassen, koffers en portemonnees. Het verhaal van Duifhuizen begint in 1953 in Oud-Beijerland waar de eerste winkel is geopend. Ruim 70 jaar later is Duifhuizen uitgebreid met 24 winkels en een webshop.

Voor Duifhuizen, dat bekend staat om zijn expertise in koffers en tassen, lijkt deze verandering en verhuizing geen probleem te zijn. Met een rijk assortiment aan trendy tassen, koffers en portemonnees, belooft de winkel op de Markt een uitnodigende plek te worden voor liefhebbers van hoogwaardige bagage.

Trends

De enthousiaste verkoopspecialisten bij Duifhuizen zijn niet alleen goed op de hoogte van de nieuwste trends, maar staan ook klaar om deskundig advies te geven. Of je nu op zoek bent naar een praktische koffer of een stijlvolle handtas, zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match.

Met de aanstaande verhuizing naar de Markt biedt Duifhuizen een nieuwe winkelervaring in het hart van Gouda. Ben je op zoek naar een tassenwinkel in Gouda? Overweeg dan zeker een bezoek aan Duifhuizen Tassen & Koffers en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en de gepassioneerde service van het personeel. Een winkel die niet alleen alles weet van koffers pakken, maar ook klaar staat om jou te inspireren met de nieuwste trends op het gebied van tassen en accessoires. Kom gezellig een keer langs bij de nieuwe vestiging op de Markt en ontdek wat Duifhuizen te bieden heeft voor de tassenliefhebbers in Gouda.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.