Happy Camper
Advertorial Muziek

Edison winnende band Happy Camper speelt in De Goudse Schouwburg

De Edison winnende band Happy Camper speelt op zaterdag 2 december haar theatershow Around the Campfire in De Goudse Schouwburg.

Happy Camper is een band met vier verschillende vocalisten: Leine, Bouke Zoete, David Pino en Job Roggeveen die zwierige akoestische liedjes speelt, met een grote invloed van chansons en gypsy-muziek.

Feelgood vakantie liedjes met opzwepende klarinetsolo’s worden afgewisseld met intieme kampvuur momentjes en mysterieuze rol voor Manfred de yeti.

Dit jaar kwam hun nieuwe album The Both of Us uit bij Excelsior Recordings. Muziektijdschrift OOR omschreef het album als een zeldzaam mooie parel.

Happy Camper begon als muziekproject met grote revue shows met 11 verschillende zangers, waaronder Blaudzun, Tim Knol en Janne Schra. Dit kwam voort uit het feit dat initiatiefnemer Job Roggeveen zelf niet meer durfde te zingen. Op het nieuwe album heeft hij dat juk afgeworpen en zingt hij samen met Leine.

Tijdens de show Around the Campfire zullen meerdere zangers waaronder Job zelf de plek in de spotlight innemen.

schouwburg Happy Camper Around the Campfire.jpg

Kijk hier ons optreden bij het VPRO programma Werk In Uitvoering:
Happy Camper - A Light For Us Both - Werk In Uitvoering on Vimeo

Happy Camper tourt t/m 14 dec door Nederland:
https://tix.to/happycamper-aroundthecampfire

Spotify: Happy Camper
showcase.fm/happycamper
instagram.com/happycampermusic/
facebook.com/happycampermusic
twitter.com/happycamperrrr


Meer nieuws

Advertorial Feest vandaag 12:49

Organisatie Koningsnacht en Koningsdag in handen van De Theaterbakkerij

De Theaterbakkerij neemt dit jaar de organisatie van Koningsnacht en Koningsdag op de Markt van Gouda op zich. Zo maakte Ruud Bakker zaterdagmiddag bekend in de spelershome van Jodan Boys waar De Theaterbakkerij het buffet bij de wedstrijd Jodan Boys-Woudenberg sponsorde en De Theaterbakkerij de plannen voor 2024 presenteerde.

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie. 

Advertorial Koor vandaag 11:29

Toonkunst Gouda voert Johannes Passion op in Sint Janskerk

300 jaar na de eerste uitvoering in 1724 voert Toonkunst Gouda in de SintJanskerk de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach uit, een oratorium met als onderwerp het lijden en sterven van Jezus naar het Evangelie volgens Johannes. De uitvoering vindt plaats op vrijdag 15 maart.