Een stuk frisser, maar van de zon kunnen we nog blijven genieten

Het wordt vandaag met 19 graden een stuk frisser dan gisteren, maar van het mooie terrasweer kunnen we blijven genieten. Vooral in de middag schijnt de zon flink.

De komende dagen zal de zon het weerbeeld domineren en wordt er geen regen verwacht. Smeer je daarom goed in wanneer je buiten bent, want een onbeschermde huid kan al binnen 10 tot 25 minuten verbranden. Vooral 's middags zal de zon flink schijnen. Met temperaturen van maximaal 19 graden wordt het op veel plaatsen wel koeler dan woensdag.

Vrijdag en in het aankomend weekend breidt het hogedrukgebied zich weer naar het oosten uit. Met een noordoostelijke, later oostelijke stroming wordt er geleidelijk warmere lucht aangevoerd. Het blijft droog en de zon is zeer vaak in het regionale weerbeeld aanwezig. Vrijdag wordt het maximaal 20°C, vanaf zaterdag komen de maxima weer ruim boven de 20°C uit.

Goudse Hofstedendagen

Het weer ziet er zeer goed uit voor de Hofstedendagen op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni. De Weerclub Gouda  is op beide dagen te bezoeken op het Weerplein van de kinderboerderij De Goudse Hofsteden tussen 11u00 en 16u00.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.