Buurthuis De Speelwinkel
Advertorial Maak Gouda Duurzaam

Eerste hulp bij het verlagen van je energierekening!

Of je de energierekening nu wel of niet (makkelijk) kunt betalen. Over één ding zijn we het eens; hij moet lager! En dat kan ook! Vraag het bij het energie buurtloket. Het energie buurtloket van Energie Netwerk Gouda is er elke oneven week op vrijdagmiddag (behalve tijdens de schoolvakanties) van 13u30 tot 15u30 bij de Speelwinkel op de Raam 60-62. Dus morgen, vrijdag 9 december, weer...

Want de oplossingen zitten niet alleen in grote dure maatregelen. Sommige maatregelen kosten echt niks! En voor andere maatregelen ben je hooguit een paar centen kwijt. Denk dan aan simpele maatregelen als een tochtstrip of radiatorfolie.

Of wil je gaan investeren in een warmtepomp zodat je op termijn minder kosten hebt? Maar welke warmtepomp kies je en ga je voor hybride of all electric? 

Of kies je voor infraroodverwarming? Maar ook je elektriciteitsrekening moet niet ontploffen. Moet je dan toch kiezen voor zonnepanelen? Maar mag dat wel op mijn woning in de historische binnenstad?

En hoe maak je een goede afweging tussen alle mogelijkheden? Want je kunt je geld maar een keer uitgeven. Dus welke maatregelen leveren het meeste op? En welke maatregelen moet je nemen om wellicht ook problemen van bijvoorbeeld tocht en/of vocht op te lossen?

Blijf je eindeloos surfen naar informatie op het internet en je ondertussen blauw betalen aan je energierekening? Of onderneem je nu ook actie? 

Laat je eens vrijblijvend informeren door Jérôme Brands bij het energie buurtloket. Hij is energiecoach en specialist in het verlagen van de energie rekening. Met een flinke pot overheidssubsidies uit Den Haag en Gouda lacht hij nu over zijn eigen energierekening. We kunnen het ons ook voorstellen dat je ideeën wil opdoen over hoe je die bak subsidie kunt 'bemachtigen' voor het verkrijgen van een betaalbare energierekening. Vraag het bij het energie buurtloket!

Het energie buurtloket is er elke oneven week op vrijdagmiddag (behalve tijdens de schoolvakanties) van 13u30 tot 15u30 bij de Speelwinkel op de Raam 60-62. Zie ook https://energienetwerkgouda.nl

 
 

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Stadshart vandaag 11:26

Oplevering nieuwe fietsenstalling Agnietenstraat loopt uit

De verbouwing van het pand, waar voorheen de speelgoedzaak Intertoys en reiswinkel D-Reizen zaten, is in volle gang. Het moet uiteindelijk een openbare fietsenstalling worden. Maar het is nog lang niet af. Helaas is het niet gelukt om deze verbouwing nu al klaar te hebben zoals op de borden om het pand staat.  De verwachting is dat de opening pas eind juni of zelfs begin juli zal zijn.

Media vandaag 11:00

ZoGouds ook op reis goed gelezen

Niet alleen in Gouda wordt ZoGouds (goed) gelezen. Ook buiten Gouda, in heel Nederland. En ook op vele plaatsen in het buitenland. Zelfs over de hele wereld. Zoals hier op Ko Tao, aan de Golf van Thailand.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:21

Sportieve meivakantie met SPORT•GOUDA: hier het programma

Tijdens de meivakantie zorgt SPORT•GOUDA ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Ook deze vakantie staat er namelijk weer een leuk en gevarieerd sport- en beweegprogramma op de planning. Ook kun je vanaf maandag 29 april weer een sprong maken in het buitenbad! Wanneer zien we jou bij onze activiteiten? Bekijk snel het programma op www.sportpuntgouda.nl.