Advertorial Muziek

Er zit veel muziek in Gouda!

Er zit veel muziek in Gouda! Want wist je dat de klanken van het Pianofestival Gouda door Gouda klinken?

 

Vorm

In de vorm van meeslepende avondconcerten, masterclasses door jong pianotalent en kinderactiviteiten in de sfeervolle de Agnietenkapel Op 17 februari is er ook een speciaal familieconcert voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar, een leuk begin van de voorjaarsvakantie!
 
Of kies voor het concert van Trio Bosklank in de Sint-Jan Gouda op 17 februari. Bestaande uit: de Portugese sopraan Sara Moreira Marques, Nederlandse klarinettiste Daphne Caffa en Griekse pianist Panos Gklistis.
 
Ook op 17 februari: Gouwestrand Live! bij restaurant Gouwestrand op GOUDasfalt

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.