GZC Donk

Esmée Kraaibeek en Esmee Volkers versterken damesselectie GZC Donk

De dames-waterpolo-selectie van GZC Donk is voor het aankomend seizoen opnieuw versterkt met de komst van Esmée Kraaibeek (links op de frontfoto) en Esmee Volkers.

Esmée Kraaibeek is 17 jaar en heeft de afgelopen seizoenen gespeeld bij ZVL. Daarvoor heeft ze al in de jeugdteams van GZC Donk gespeeld. Kraaibeek licht haar keuze om naar Gouda terug te komen als volgt toe: “Na drie jaar bij ZVL heb ik ervoor gekozen om terug te keren naar GZC Donk. Ik denk dat er in deze selectiegroep voor mij veel kansen liggen om mijn persoonlijk te ontwikkelen en te groeien als speelster. Ik heb heel veel zin in dit seizoen!”

Esmee Volkers is 16 jaar en heeft afgelopen seizoen voor ZV De Ham gespeeld. Daarvoor heeft ze in de jeugd en damesteams van GZC Donk gekeept. Ook een oude bekende dus! Volkers: “De reden dat ik terugkom naar GZC Donk is, omdat ik hogerop wil en meer leren als keepster. Daarnaast miste ik de gezelligheid!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kerk vandaag 08:00

Sinterklaasliedjes in de Sint Janskerk

Slagwerker Dick Le Mair en stadsorganist Gerben Budding brengen zaterdagmiddag 3 december in de Sint Janskerk een programma rond Sinterklaas. Aanvang is 16u00. Naast een improvisatie over Sinterklaasliedjes klinken er ‘onbestaanbare meesterwerken’ rond het feest van de heilige Nicolaas en composities van Le Mair.

Gemeente vandaag 08:00

Thuiswerkende ambtenaren kosten Gouda 900.000 euro

Er wordt sinds corona meer thuisgewerkt en dat blijkt flink geld te kunnen kosten. Waar de Goudse ambtenaren eerst op een vaste PC in het Huis van de Stad werkte, zijn nu laptops nodig. Zo moet de gemeente Gouda de komende jaren een bedrag van 900.000 euro investeren. Dit om laptops, dockingstations, beeldschermen, toetsenborden, muizen en andere benodigdheden aan te kunnen schaffen.

Advertorial Winkels vandaag 07:30

Wintershoppen op GoStores Gouda

De feestdagen staan voor de deur. Het is tijd om je huis weer gezellig te maken en de kerst in huis te halen. Kom wintershoppen bij GoStores Gouda en laat je inspireren. 

Sport vandaag 06:00

Voetbalwedstrijden zaterdag vervroegd vanwege Oranje

Evenals voorgaande keren dat het Nederlands Elftal op WK's en EK's in actie kwam op tijdstippen dat normaliter amateurvoetbalwedstrijden op het programma staan, worden komende zaterdag vrijwel alle voetbalduels vervroegd naar het begin van de middag. Zodoende kan iedereen thuis of in de kantine naar Nederland - Verenigde Staten kijken om 16u00 nadat eerst zelf gevoetbald is.

Advertorial Winkels vandaag 05:00

Expert Gouda: de 5 beste TV's voor het WK voetbal

Het WK-voetbal staat voor de deur en onze Oranjeleeuwen zijn er klaar voor! Is jouw tv er ook klaar voor? Het Nederlands team zal je support immers hard nodig hebben. Voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tv voor het WK, heeft Expert Gouda 5 tv's uitgelicht en samengesteld in een lijstje.

Advertorial Horeca gisteren 20:00

Volle agenda in feestmaand bij Swing Gouda

Omdat we eindelijk weer de feestdagen samen kunnen vieren, kun je deze decembermaand éxtra genieten van een volle agenda bij Swing Gouda. Van een Christmas Dinnershow tot Kaarsjesavond én van Het Grote Kerstbal tot de NYE Party! Bekijk hieronder wat er, naast de feestelijke weekenden, voor jullie bij Swing Gouda op de planning staat!  Extra info, tickets én reserveren kun je vinden op www.swinggouda.nl/events!