YouTube
Advertorial Theater

Ex-profvoetballer Eljero Elia komt naar schouwburg voor masterclass

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

express yourself schouwburg klein.jpg

Profvoetballer

De eerste namen die hun kennis zullen komen delen in de Goudse Schouwburg zijn:

Lovella & Candl Telesford op 26 april. Actrice Lovella Telesford, bekend van TikTok zal samen met haar zus Candl een entertainment- en inspiratiesessie verzorgen.

Django Beats op 30 april. Anthony dos Santo, de Rotterdamse hitproducer achter nummers als "Bikini", "Stunten" en "Everytime" van Broederliefde, zal zijn expertise delen met deelnemers.

Latifah op 1 mei. Een masterclass van deze rapper wil je niet missen. Ze werkt samen met artiesten zoals Frenna en Famke Louise en scoorde hits als 'J'ai Deconne' en 'Bounce Back'.

Desray Ramo op 2 mei. Voor degenen die een natuurlijk talent hebben voor zang, zal Desray Ramo, een gewaardeerde expert in entertainment en podiumkunsten, haar wijsheid en passie delen met de deelnemers.

Eljero Elia op 14 mei. Een toonaangevende figuur in de sportwereld, voormalig profvoetballer Eljero Elia (o.a.  Feyenoord, ADO Den Haag en het Nederlands Elftal) zal zijn ervaringen en advies over doorzettingsvermogen en succes delen, naast zijn prestaties als oprichter van zijn eigen platenlabel en het uitbrengen van zijn eigen album.

Joëlla Rvmos op 14 mei. Kom dansen! Je kent haar van collectief ISH Dance Collective en als dansdocent bij Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR), het grootste Centrum voor de Kunsten van Nederland.

Siggy & D1Ns op 28 mei. De twee gaat viraal met hun tracks! In het dagelijkse leven ook bekend als Sigmar Polinet en Daan Michielsen, vormen een in 2022 snel opgekomen Nederlands rapduo.

Jongeren tussen de 15-21 jaar die willen deelnemen, kunnen zich vóór 26 april (gratis) aanmelden via de website van de Goudse Schouwburg. Zie de link: www.goudseschouwburg.nl/expressyourself.

Smaakmakersmaand

De Smaakmakersmaand is onderdeel van alweer de derde editie va Express Yourself. Het succesvolle  jongerenproject van De Goudse Schouwburg en gro-up. In plaats van een week, zijn de workshops en masterclasses nu een hele maand in de schouwburg en soms op locatie in het pand van gro-up buurtwerk Gouda aan het Stationsplein.

In het najaar volgt er weer een Smaakmakersweek met aansluitend audities voor het Intensive traject. In de tussentijd zullen er maandelijks activiteiten georganiseerd worden voor, door en met jongeren in Gouda. Gro-up en de schouwburg zetten zich op deze manier in om iedere jongere in Gouda kennis te laten maken met podiumkunsten.


Meer nieuws

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:43

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.