Advertorial Film

Exclusieve preview nieuwe afleveringen succesvolle serie The Chosen in Cinema Gouda

‘The Chosen’ is een uiterst succesvolle serie over het leven van Jezus van Nazareth. Het is de eerste keer dat dit verhaal over meerdere seizoenen verteld wordt. De eerste twee afleveringen van het vierde seizoen worden als eerste exclusief vertoond in de bioscopen! Cinema Gouda is daar één van.

Verschillende tijden

Vanaf donderdag 9 mei, voor beperkte tijd, zullen de eerste twee afleveringen van alweer het vierde seizoen van ‘The Chosen’ te zien zijn op het grote doek. Cinema Gouda heeft de film op verschillende tijden ingezet.

Het multi-seizoenen christelijk, historisch drama zal de geschiedenis in gaan als één van de meest succesvolle crowdfunding acties ooit. Er werd meer geld opgehaald dan voor voormogelijk werd gehouden.

De serie volgt het leven van Jezus van Nazareth en het is de eerste keer dat dit verdeeld is over meerdere seizoenen. De eerste twee afleveringen van het vierde seizoen worden als eerste exclusief getoond in de bioscoop.

Zware last

In seizoen vier spannen de vijanden van Jezus samen. Ondertussen strijden Zijn volgelingen onderling om Hem te vergezellen en een deel van de zware last te laten dragen. De invloed van Jezus groeit maar de Romeinse onderdrukkers planten zaden van verraad om in opstand te komen.

De afleveringen zijn te zien in Cinema Gouda inclusief een drankje.

Voor alle tijden, meer informatie en tickets kan men terecht op de website www.cinemagouda.nl


Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.

Advertorial Festival vandaag 10:29

Jodan Boys viert 90-ste verjaardag met jubileumfestivals voor iedere Gouwenaar

Voetbalvereniging CVV De Jodan Boys bestaat dit jaar 90 jaar en dat wordt op meerdere manieren groots gevierd. Hoogtepunten zijn de evenementen op 14 en 15 juni, waar bands en artiesten als Freddy Moreira, Ammar en André Hazes Undercover zullen optreden op het eigen sportpark. Dankzij de bijdragen van trouwe sponsoren van de club kunnen beide evenementen gratis worden bezocht. Wel roept de club op om niet lang te wachten met het reserveren van een gratis ticket, want vol is vol.