Kunstuitleen Gouda
Advertorial Exposities

Expositie Klik!: foto’s uit collectie Kunstuitleen Gouda

Na eerder stil te hebben gestaan bij de grafische technieken in haar collectie, schenkt Kunstuitleen Gouda deze keer en deze maand aandacht aan de fotografie! De fotoexpositie is tot en met 24 februari in Kunstuitleen Gouda te zien.

De foto is inmiddels als kunstvorm geaccepteerd, maar dat heeft even geduurd. Kunstfotografie is immers meer dan een gelukkig getroffen ‘snapshot’: het is een combinatie van een (andere) manier van kijken, van geduld en van techniek.

Je treft kunstwerken aan van Wout Berger, Ger Dekkers, Dirk de Herder, Claudia Kölgen, Arthur Martin, Marthie Oosterman, Ron Roem, Eva Roovers, Frans Schijlen, Margriet Smulders en Masja Stolk.

Kunstuitleen Gouda ligt aan de Blekerssingel 40 in Gouda. U kunt de fototentoonstelling bezoeken tijdens de openingstijden op woensdag van 13-16 uur, vrijdag van 13-16 uur en zaterdag van 11-16 uur.  

Foto: Marthie Oosterman-Mostert, ‘Blue Gum Sky’, foto, 87 x 116 cm., 2019


Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.