Gemeente Gouda, Astrid den Haan

Feestelijke opening Buurthuiskamer De Buurvrouw

Hoe huiselijk wil je het hebben? Wethouder Anna van Popering-Kalkman opende woensdag de ‘De Buurvrouw’ met het uitsteken van zandkoekjes. Deze warme ontmoetingsplek is speciaal ontworpen voor mensen met geheugenproblemen, dementie en/of een klein sociaal netwerk. 

Langer thuis

De Buurthuiskamer biedt een veilige en gezellige omgeving waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, activiteiten kunnen ondernemen en ondersteuning kunnen vinden.

Een mooie samenwerking van Palet Welzijn en Gemeente Gouda waarmee de betrokkenen de beweging naar langer thuis wonen ondersteunen.

De Buurvrouw Zoutman bevindt zich aan de Zoutmanplein 6A in Gouda.

Informatie

Voor meer informatie over De Buurvrouw Zoutman en aanmeldingen kun je contact opnemen met Lianne Uittenbogaard via telefoonnummer 06 – 295 17 387 of per e-mail via buurvrouwzoutman@paletwelzijn.nl

Ga naar de pagina van de Buurvrouw Zoutman voor meer informatie.
Download de flyer van De Buurvrouw Zoutman


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad.