AS Media

Fietser ernstig gewond bij ongeval Sportlaan, politie zoekt getuigen

Op woensdag 18 januari, omstreeks 07u55, heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto op de Sportlaan. Hierbij is de fietser ernstig gewond geraakt en is het betrokken voertuig doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval! Heb je iets gezien of relevante informatie? Bel dan naar 0900-8844 en refereer naar het nummer: 2023 017 899.

politie getuigen gezocht.jpg

Fietser aangereden op Sportlaan, automobilist vlucht

Een fietser is woensdagmorgen rond 08u00 door een personenauto aangereden op de Sportlaan ter hoogte van de Nansenstraat. Hierbij is de fietser gewond geraakt en na een eerste controle door een ambulancebroeder met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto is na het ongeval op de vlucht geslagen en liet de fietser gewond achter. 

De politie heeft de weg deels afgesloten en en de Verkeersongevallen Analyse van de politie deed onderzoek naar het verkeersongeval en de toedracht.

De auto met flinke schade is uiteindelijk op een parkeerplaats aan de Wiardi Beckmanhof teruggevonden en is door een politieberger opgehaald. In de voorruit van de wagen zit onder meer een grote barst.

De bestuurder is nog niet aangehouden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Brand vandaag 20:56

Camperbus zwaar beschadigd door brand

In een aan de Bodegraafsestraatweg geparkeerde camperbus is donderdagavond rond 20u10 brand ontstaan en brand uitgebroken. De camperbus heeft aan de achterkant vlam gevat waardoor de complete achterkant is uitgebrand. 

Advertorial Koningsnacht vandaag 20:46

Zie hier het programma voor Koningsnacht

Gouds Geluk houdt op 26 en 27 april voor de eerste keer Koningsnacht en Koningsdag in Gouda. Onder de naam ‘Oranje Geluk’ kondigde de organisatie begin maart de evenementen aan. Inmiddels is bekend wie er wanneer optreedt op Koningsnacht en wat er allemaal te doen is tijdens Koningsdag. Ook krijg je hier praktische informatie over hardcups en betalen.

Sport en recreatie vandaag 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Vastgoed vandaag 18:45

Verduurzamen monumenten wordt gemakkelijker

Verruim de regels, hanteer duidelijke richtlijnen en zorg voor heldere informatievoorziening. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen van Arcadis Nederland, dat in opdracht van de gemeente Gouda onderzoek deed naar de effecten van de regeling Erfgoed en Duurzaamheid. Met deze regeling wil de gemeente particuliere eigenaren helpen om hun monumenten op een verantwoorde manier te verduurzamen.

Ere wie ere toekomt vandaag 16:19

Twaalf Gouwenaars ontvangen Koninklijke onderscheiding

Het is op vrijdag 26 april ook Lintjesregen in Gouda. Twaalf Gouwenaars ontvangen een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Pieter Verhoeve. Rond 13u00 zie je op www.ZoGouds.nl welke Gouwenaars een Koninklijke onderscheiding hebben gekregen. Ze ontvangen een onderscheiding voor hun geweldige en grote inzet als vrijwilliger voor de samenleving.

Advertorial Theater vandaag 14:08

Staatssecretaris maakt in schouwburg kennis met Theaterdelta Zuid-Holland

Fleur Gräper-van Koolwijk, staatssecretaris van Cultuur en Media, heeft woensdag een bezoek gebracht aan de Goudse Schouwburg. Dit om daar kennis te nemen van de plannen van de Theaterdelta Zuid-Holland, het samenwerkingsverband van de Goudse Schouwburg, Kunstmin Dordrecht en Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal.