Domus Valuas
Advertorial Zorg

'Fijn als de kapster elke week mijn haar doet'

Aandacht voor uiterlijk verzorging vinden de bewoners bij Domus Valuas erg belangrijk. In alle ouderen- en verzorgingstehuizen van de woonzorgorganisatie, zo ook Het Sint Jozefpaviljoen, komt of de kapster aan huis of er is een interne kapsalon aanwezig waar bewoners naar toe kunnen gaan. “Mijn make-up kan ik nog zelf, maar het is fijn als de kapster elke week mijn haar doet”.

domus valuas Sint Jozefpaviljoen kapsalon relaxstoel.jpg

Ontspannen

Als de bewoners van Het Sint Jozefpaviljoen heerlijk willen ontspannen, dan kunnen zij op de Goudse locatie terecht in de beautysalon bij de kapper, pedicure, manicure of schoonheidsspecialiste. 


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.