Filmhuis Gouda

Filmhuis Gouda geeft in mei filmkaartjes cadeau

Sinds 25 februari gelden er geen vervelende beperkingen meer bij een filmbezoek. Die regeltjes mist Filmhuis Gouda natuurlijk niet, maar wel de gezellige drukte van weleer. Daarom trakteert Filmhuis Gouda de hele maand mei op een gratis filmkaartje bij elk filmbezoek.

"Wij missen velen van u de afgelopen tijd best een beetje. Dat leek ons een goede reden om u een maand lang te trakteren", aldus Marjoleine van Duin van de directie van het Filmhuis Gouda.

"Misschien heeft u de weg naar de bios nog niet terug weten te vinden. Of heeft u onze vernieuwde filmzaal en gezellige, lichte foyer nog niet (her)ontdekt? Het kan even wennen zijn om weer wat vaker op pad te gaan en dat begrijpen wij best", zo vult Jérôme van Dam, het andere directielid van het Filmhuis Gouda aan.

filmhuis film oekraine reflection.jpg

Verleiden

Graag doet het Filmhuis Gouda een poging u daartoe te verleiden: "Komt u in mei in onze filmzaal samen met anderen genieten van mooie cinema? Daar waar film het best tot zijn recht komt: in het donker op het grote doek, met kristalhelder geluid. U zit er bovendien comfortabel en met veel beenruimte. In de uitgebreide en kleurrijke foyer – kijk vooral even naar het plafond! – heeft u ruime keuze uit zitplaatsen waaronder aan onze nieuwe stamtafel. We serveren er bovendien heerlijke (biologische/fairtrade) koffie en cappuccino, naast een keur aan andere drankjes.

Sinds 25 februari gelden er geen vervelende beperkingen meer bij uw filmbezoek. "Die regeltjes missen we natuurlijk niet, maar wel de gezellige drukte van weleer. Daarom trakteren wij de hele maand mei op een gratis filmkaartje bij elk filmbezoek. Dit cadeau-kaartje kunt u tot en met augustus gebruiken. Gewoon voor uzelf of als leuke aanleiding om een keer iemand mee te nemen naar de film. Misschien nog leuker: u kunt ons cadeau aan u gebruiken als úw cadeau aan familie of vrienden, een kennis of collega, of gewoon iemand in de buurt."

Praktische zaken

Uw cadeau-filmkaartje ontvangt u vanzelf in uw mail-box, ongeveer een week nadat u naar de film bent geweest. Dit gebeurt alleen als u via onze website een kaartje koopt. Om technische redenen kan dit niet als u een papieren kaartje koopt bij Jantje zag een pruimen hangen.

Elk filmkaartje is goed voor een cadeau-kaartje, ongeacht of u die samen in één bestelling koopt of apart. Hoe u uw cadeau-kaartje kunt gebruiken staat uitgelegd in de mail met de cadeau-code die u ontvangt.

Hoe vaker u in mei naar de film gaat, hoe meer cadeau-kaartjes u verzamelt.

U krijgt alleen geen cadeau-kaartje voor een filmkaartje dat u met een cadeaukaartje heeft aangeschaft.

Elke dag kunt u ook overdag naar een film in het Filmhuis.

Let op: in het Filmhuis is geen kassa meer. Uw kaartje koopt u vooraf online via onze website. De deur gaat een half uur voor aanvang van de film open.

Kijk voor alle informatie over uw filmbezoek op de infopagina.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.