Filmhuis Gouda

Filmhuis Gouda geeft in mei filmkaartjes cadeau

Sinds 25 februari gelden er geen vervelende beperkingen meer bij een filmbezoek. Die regeltjes mist Filmhuis Gouda natuurlijk niet, maar wel de gezellige drukte van weleer. Daarom trakteert Filmhuis Gouda de hele maand mei op een gratis filmkaartje bij elk filmbezoek.

"Wij missen velen van u de afgelopen tijd best een beetje. Dat leek ons een goede reden om u een maand lang te trakteren", aldus Marjoleine van Duin van de directie van het Filmhuis Gouda.

"Misschien heeft u de weg naar de bios nog niet terug weten te vinden. Of heeft u onze vernieuwde filmzaal en gezellige, lichte foyer nog niet (her)ontdekt? Het kan even wennen zijn om weer wat vaker op pad te gaan en dat begrijpen wij best", zo vult Jérôme van Dam, het andere directielid van het Filmhuis Gouda aan.

filmhuis film oekraine reflection.jpg

Verleiden

Graag doet het Filmhuis Gouda een poging u daartoe te verleiden: "Komt u in mei in onze filmzaal samen met anderen genieten van mooie cinema? Daar waar film het best tot zijn recht komt: in het donker op het grote doek, met kristalhelder geluid. U zit er bovendien comfortabel en met veel beenruimte. In de uitgebreide en kleurrijke foyer – kijk vooral even naar het plafond! – heeft u ruime keuze uit zitplaatsen waaronder aan onze nieuwe stamtafel. We serveren er bovendien heerlijke (biologische/fairtrade) koffie en cappuccino, naast een keur aan andere drankjes.

Sinds 25 februari gelden er geen vervelende beperkingen meer bij uw filmbezoek. "Die regeltjes missen we natuurlijk niet, maar wel de gezellige drukte van weleer. Daarom trakteren wij de hele maand mei op een gratis filmkaartje bij elk filmbezoek. Dit cadeau-kaartje kunt u tot en met augustus gebruiken. Gewoon voor uzelf of als leuke aanleiding om een keer iemand mee te nemen naar de film. Misschien nog leuker: u kunt ons cadeau aan u gebruiken als úw cadeau aan familie of vrienden, een kennis of collega, of gewoon iemand in de buurt."

Praktische zaken

Uw cadeau-filmkaartje ontvangt u vanzelf in uw mail-box, ongeveer een week nadat u naar de film bent geweest. Dit gebeurt alleen als u via onze website een kaartje koopt. Om technische redenen kan dit niet als u een papieren kaartje koopt bij Jantje zag een pruimen hangen.

Elk filmkaartje is goed voor een cadeau-kaartje, ongeacht of u die samen in één bestelling koopt of apart. Hoe u uw cadeau-kaartje kunt gebruiken staat uitgelegd in de mail met de cadeau-code die u ontvangt.

Hoe vaker u in mei naar de film gaat, hoe meer cadeau-kaartjes u verzamelt.

U krijgt alleen geen cadeau-kaartje voor een filmkaartje dat u met een cadeaukaartje heeft aangeschaft.

Elke dag kunt u ook overdag naar een film in het Filmhuis.

Let op: in het Filmhuis is geen kassa meer. Uw kaartje koopt u vooraf online via onze website. De deur gaat een half uur voor aanvang van de film open.

Kijk voor alle informatie over uw filmbezoek op de infopagina.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.

Opinie vandaag 11:10

Uniek monument wordt hersteld!

Al jarenlang zet ik me in voor het opknappen van historische panden in de binnenstad van Gemeente Gouda. Nu stond enige tijd het Tapijthuis uit de 16e eeuw (!!) te koop, nadat de bekende kunstenaar Menno Meijer was overleden. Met enkele andere Gouwenaars zijn we vervolgens een burgerinitiatief gestart om aandacht voor dit unieke pand te vragen. Het pand is nu verkocht en wordt door de nieuwe eigenaar helemaal opgeknapt zodat we over een paar jaar weer een prachtig historisch pand rijker zijn en de binnenstad nog mooier wordt!