Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Filmhuis Gouda heeft eigen Filmclub(s)

Het Filmhuis heeft een eigen ‘Filmclub’ – of eigenlijk twee: elke derde vrijdag van de maand, één op de ochtend en één op de middag. Telkens met een nieuwe film, iets lekkers en gezellig napraten in de foyer.

De medewerkers van het Filmhuis selecteren voor je een bonte verzameling mooie en actuele titels in verschillende genres, van simpelweg luchtig tot spraakmakende festivalfilm. Welke blijft een verrassing.

Een Filmclub kun je zien als een jaar-abonnement: je koopt in een keer de entree voor negen voorstellingen, waarvan je er een gratis krijgt. Als bonus ontvang je later bovendien twee kortingsbonnen (voor een film in het  reguliere programma). En natuurlijk is het na elke voorstelling Happy Hour (alle drankjes met 30% korting). 

Klik op een van de onderstaande linkjes voor uitgebreide info over de filmclubs. En om online je abonnement te kopen.

  • Filmclub vrijdag 11.00u

  • Filmclub vrijdag 15.30u


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.