Filmhuis Gouda
Advertorial Filmhuis Gouda

Filmhuis Gouda trakteert in mei op gratis filmkaartje

Filmhuis Gouda trakteert in mei een maand lang bij elk filmkaartje, op een gratis filmkaartje. Met de cadeau-code die ze je automatisch sturen, kun je in de hele zomer (van juni tot en met september) een keer extra naar de film. Je gratis kaartje kan je natuurlijk ook weggeven of ermee iemand uitnodigen. Je hoeft daarvoor niks speciaals te doen. Nou ja, wel iets: bezoek in mei een film en de rest gaat vanzelf.

Praktisch

Jouw cadeau-filmkaartje ontvang je vanzelf in jouw mail-box, ongeveer een week nadat je naar de film bent geweest.

Elk filmkaartje, ongeacht of je die samen in één bestelling koopt of apart, is goed voor een cadeau-kaartje. Hoe je jouw cadeau-kaartje kunt gebruiken staat uitgelegd in de mail met de cadeau-code die je ontvangt.

filmhuis gouda logo neonlicht pand.JPG

Vaker

Hoe vaker je in mei naar de film gaat, hoe meer cadeau-kaartjes je verzamelt!

Ook in de zomer geldt: elke dag draait er óók overdag een film in het Filmhuis.

Let op: in het Filmhuis is geen kassa meer. Jouw gratis kaartje moet je vooraf online via onze website kopen. 

Om technische redenen krijg je niet vanzelf een cadeau-code als je een papieren kaartje koopt bij Jantje zag een pruimen hangen. Neem dan even contact met Filmhuis Gouda op.


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.