Stine Jensen

Filosofe en publiciste Stine Jensen komt naar Chocoladefabriek

Stine Jensen komt op 17 april, tijdens de Maand van de Filosofie, naar de Chocoladefabriek. Jensen is een Deens-Nederlands filosofe en publiciste. Ze schreef diverse boeken, over mannelijkheid en vrouwelijkheid, liegen, liefde tussen Turken en Europeanen, Scandinavië, opvoeden, emoties en identiteit.

HUMAN

Jensen maakt ook televisieprogramma’s zoals: Dus ik ben (HUMAN) gebaseerd op de gelijknamige bestseller. Ook schrijft ze kinderboeken. In 2015 werd haar kinderboek Lieve Stine, weet jij het? bekroond met de zilveren griffel. 

Leden van de bibliotheek Gouda betalen €12 leden en niet-leden betalen €14,50 om het bezoek van Jensen aan de Chocoladefabriek bij te wonen. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.