Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Sport en recreatie

Finaleavond Rabo ClubSupport op 10 oktober in De Goudse Schouwburg

Jouw club doet ongetwijfeld mee aan Rabo ClubSupport 2022 van Rabobank Hollandse IJssel. Op dit moment stemmen leden van de Rabobank op hun favoriete clubs. Begin oktober is de uitslag van de stemcampagne bekend. Tijdens een spetterende avond op maandag 10 oktober in De Goudse Schouwburg in Gouda worden clubs in het zonnetje gezet en maken de medewerk(st)ers van Rabobank Hollandse IJssel de uitslag bekend. 

Programma

De finaleavond Rabo ClubSupport 2022 belooft een gezellige verenigingsavond te worden met lokale optredens en interviews. Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur Lokaal optreden & openingswoord
19.45 uur Coöperatieve Leden Award & lokaal optreden
20.00 uur Rabo Verenigingsondersteuning
20.20 uur Lokaal optreden & interview deelnemende clubs
20.45 uur Onthulling cheques met uitslag Rabo ClubSupport 2022
21.00 uur Napraten met andere clubs onder het genot van een hapje en drankje

De locatie is vanaf 18.45 uur open. Na het aanmelden van jouw club, kun je kennismaken met andere verenigingen uit de regio. Om 19.30 uur gaat de avond in de zaal van start.  

Aanmelden finaleavond

Jouw club is van harte welkom om met maximaal 2 personen aanwezig te zijn bij onze finaleavond. Je kunt je vanaf nu aanmelden! Na aanmelding ontvang je een paar dagen voor de finaleavond een mail met de laatste details, zoals parkeerinformatie.


Meer nieuws

Kerk vandaag 15:09

Beleef Gouda op grote hoogte brengt 195.000 euro op voor onderhoud Sint-Janskerk

Bijna 60.000 mensen beleefden Gouda op grote hoogte tijdens de feestperiode ter ere van Gouda750. Dat bracht tot dusverre een bedrag op van 195.000 euro. De opbrengsten zijn bestemd voor het onderhoud van de kerk, zoals het hoognodige funderingsherstel van de toren van de kerk dat de komende jaren uitgevoerd moet worden.

Maak Gouda Duurzaam vandaag 15:00

Sociaal tuinieren helpt bij vergroenen van Goudse tuinen

Niet iedereen is in de gelegenheid om zelf zijn tuin te vergroenen. Gezondheidsproblemen, financiële problemen of een beperkt sociaal netwerk zijn redenen die een belemmering kunnen vormen. En dat terwijl wonen in een groene omgeving een positieve invloed heeft op de gezondheid én het maakt gelukkiger. Daarnaast zorgt meer groen in de tuin voor vermindering van de afwateringsproblemen en voor minder hitte stress. Kortom: Genoeg voordelen om een groene tuin te stimuleren!

Calamiteiten vandaag 11:18

Politie waarschuwt voor malafide stroopwafelverkoper

Agenten waarschuwen voor een man die Goudse stroopwafels verkoopt in de gemeente Reimerswaal. De man zou ook chocolade verkopen, maar eigenlijk heeft hij hele andere plannen. Volgens de politie is er sprake van iemand die met een babbeltruc diefstallen wil plegen. Of het om een Goudse stroopwafelverkoper gaat, is niet bekend.

Advertorial Winkels vandaag 10:34

GoStores Woonmaand bij GoStores Gouda

Het is weer oktober en dat betekent dat we ons weer opmaken voor de herfst! Tijd om het binnen weer gezellig te maken, je zomerdekbed in te ruilen voor wat warmers en om eindelijk die tocht-strips te installeren. De hele maand oktober staat GoStores Gouda in het teken van wonen! Iedere week vind je een leuke blog met de laatste woontrends of een leuke winactie. Maak kans op mooie woonprijzen t.w.v. 250 euro.

Verkeer en vervoer vandaag 10:16

Brugwachtershuisje Steve Bikobrug is niet meer (nodig)

Het brugwachtershuisje van de Steve Bikobrug is maandag verwijderd.  Het huisje is niet meer nodig. De brug is opgeknapt en de brugbediening is verplaatst naar het Huis van de Stad. De brug wordt nu op afstand bediend.    

Gemeente vandaag 09:59

Nieuwe bijbaan voor wethouder Thierry van Vlugt

De Goudse wethouder Thierry van Vugt heeft er een nieuwe bijbaan bij. Van Vugt is deze week benoemd tot voorzitter van de Groenalliantie Midden-Holland. Van Vugt is sinds oktober vorig jaar ook voorzitter van het Dagelijks Bestuur van de Omgevingsdienst Midden Holland, kortweg en beter bekend als ODMH. En hij is voorzitter van het Streekarchief Hollands Midden. Dit alles naast zijn drukke baan als wethouder. "Het zijn geen bijbaantjes  maar een verantwoordelijkheid die inherent is aan je wethoudersrol en de regionale samenwerking die daarvoor nodig is", zo pareert Van Vugt.