Advertorial Podia

Free Music draait mee bij Record Store Day

Zaterdag 20 april is het weer zover: Record Store Day. De dag voor de onafhankelijke platenzaken in 25 landen. De dag met vele schitterende releases op vinyl en cd. En uiteraard, optredens. Ook Free Music aan Turfmarkt 12 draait weer mee.

muziek Free Music record store day.jpg

Popfestival

Platenzaak Free Music maakt ieder jaar van Record Store Day een heus popfestival. Maar dan op het formaat van een paar vierkante meter. De bands letterlijk in de etalage, licht en geluid bediend vanachter de toonbank en de camera op de toonbank, zodat er voldoende ruimte overblijft voor hooguit vijftig bezoekers.

Op zaterdag 20 april is het weer zover RECORD STORE DAY! Op deze dag staat wereldwijd de onafhankelijke platenzaak in het zonnetje. Ook Free Music doet weer mee aan deze muzikale feestdag.

free music platen.jpg

In-store-optredens

Op deze dag komen er vele speciale en gelimiteerde releases uit, op voornamelijk vinyl. Uiteraard zullen er, zoals ieder jaar, weer allerlei in-stores plaatsvinden in de winkel. Free Music High Fidelity heeft weer een fantastisch instore programma.

12u00 MAGNETIC SPACEMEN - Een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en rock ‘n roll verpakt in catchy songs

13u00 ZUSTER ZONNEBLOEM -  Psychedelische 70s muziek uit Gouda!

14u30 YORI SWART - Indie-pop muziek met een folk randje

15u30 HALF CAB - Alternatieve punkrock band uit Den Haag

16u30 MARBLE WAVES - Folkband uit Amsterdam en Utrecht, poëtische teksten, vocale harmonieën en dromerig gitaarwerk.

Via deze link: INSTORES FREE MUSIC RSD kun je meer informatie over de bands vinden!

muziek INSTORES FREE MUSIC record store day.jpg

,,Het is een kwestie van selecteren en gunnen. We hebben in de loop der jaren een mooi netwerk opgebouwd. We kennen veel mensen in de muziekwereld. En bovenal: de muzikanten komen graag bij ons over de vloer om te spelen", aldus Patricia van Dam van Free Music High Fidelity.

Free Music High Fidelity
Turfmarkt 12
2801 HA Gouda
Tel: 0182-514834
E-mail: freemusic-gouda@planet.nl
Website: www.freemusicgouda.com


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.