Gerben Roskam

Gerben Roskam stopt bij Mass Events en gaat verder met 2Rent 4You

"Het is een tijdje stil geweest vanaf mijn kant, maar het nieuws wat al een tijdje speelt, mag naar buiten. Ik stop na 5 jaar bij MASS Events en ga door als algemeen directeur bij 2Rent 4You", zo laat Gerben Roskam weten.

Na vijf jaar de Goudse evenementencultuur op z’n kop te hebben gezet, verlaat Gerben Roskam MASS events om zijn eigen zakelijke pad te gaan bewandelen. Zijn compagnon Thomas de Boer zal verder gaan met MASS events en de werkzaamheden van Roskam op zich nemen.

"Gerben zal gemist worden binnen MASS events. Zijn visie op de evenementenmarkt en drijfveer om evenementen duurzaam te maken zullen voor altijd doorvloeien in de werkmethodes van MASS events", aldus De Boer.

Vanuit 2Rent 4You gaat Roskam de focus leggen op drie pijlers, namelijk: de verhuur van evenement-, catering- en horecamaterialen met extra servicemogelijkheden, het organiseren van zakelijke en particuliere evenementen en het organiseren van publieksevenementen, zoals de Goudse Kaasmarkt, Bluesfestival en Popronde Gouda.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.