AS Media

Gevluchte automobilist aangehouden na aanrijding fietser

Een fietser is woensdagmorgen 18 januari rond 08u00 door een personenauto aangereden op de Sportlaan ter hoogte van de Nansenstraat. Hierbij is de fietser zwaar gewond geraakt en na een eerste controle door een ambulancebroeder met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht en liet de fietser gewond achter. Maar de man is inmiddels gevonden en aangehouden, zo laat de politie maandag weten.

Op woensdag 18 januari, omstreeks 07u55, vond het verkeersongeval plaatstussen een fietser en een personenauto op de Sportlaan. Hierbij is de fietser ernstig gewond geraakt en is het betrokken voertuig doorgereden.

De politie sloot de weg deels af en en de Verkeersongevallen Analyse van de politie deed onderzoek naar het verkeersongeval en de toedracht.

De auto met flinke schade werd dezelfde dag nog op een parkeerplaats aan de Wiardi Beckmanhof teruggevonden en is door een politieberger opgehaald. In de voorruit van de wagen zat onder meer een grote barst.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval! Heb je iets gezien of relevante informatie? Bel dan naar 0900-8844 en refereer naar het nummer: 2023 017 899.

politie getuigen gezocht.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 12:06

Aangehouden man bedreigt en beledigt agenten en vernielt cel

Agenten hebben zaterdagavond een 33-jarige man in Lekkerkerk aangehouden voor bedreiging, vernieling en mishandeling. Doormiddel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachte) werd de man door agenten aangehouden. Tijdens het vervoer naar het cellencomplex in Gouda beledigde en bedreigde de man agenten. De verdachte heeft ook vernielingen in zijn cel in Gouda aangericht. 

Sport gisteren 11:39

Jarige Emma Wissing (Roei- en Zeil Gouda) Nederlands Kampioen dubbelvier

Emma Wissing (van Roei- en Zeil Gouda), Lotte Raben (Hunze), Milou Galdey (Iris) en Amelie van Sluis (Hemus) hebben afgelopen zondag 19met een zinderende eindsprint het NK roeien voor ploegen binnengehaald in een dubbelvier voor meisjes t/m 16 jaar (M16 4x). De enige andere Goudse overwinning was voor Anaïs van Alphen, die de M16 skiff (geen NK nummer) overtuigend in haar voordeel besliste. Daarnaast wisten de Goudse roeiers nog 5 NK-podiumplekken te bemachtigen.

Advertorial Theater gisteren 11:28

Showtje Ongeregeld improviseert De eigenzinnige improvisatie show

Het kan weer, het mag weer, ze willen weer, dus ze gaan weer… Showtje Ongeregeld speelt op zaterdag 25 mei een nieuwe Impro-show in Gouda Studio's aan de Oosthaven 12. Het showtje van Showtje Ongeregeld heet De eigenzinnige improvisatie show.

Opinie gisteren 11:17

Kantelen

We maken op Gouwestad Radio het programma Gewoon Groen nu al een aantal jaren en we kunnen terugkijken op een veelheid aan onderwerpen waar we aandacht voor hebben kunnen vragen. Daar zijn we dan ook voor. We zien nu wel een aantal kantelpunten in onze onderwerpen verschijnen.

Voetbal gisteren 10:46

Jodan Boys VR1 schrijft historie met kampioenschap van de hoofdklasse

Jodan Boys VR1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden van de hoofdklasse en promoveert daarmee naar het hoogste amateurniveau: De Topklasse. Dit na een mooi en goed voetbalseizoen. Met als bekroning een 4-0 thuisoverwinning op Jong Sparta voor pakweg 500 toeschouwers.

Dieren gisteren 10:22

Weet jij al wat jouw wijkbij is?

Op 20 mei, wereldbijendag, start in Zuid-Holland de campagne 'Help onze wijkbij'. Elke wijk in Zuid-Holland heeft een van 15 geselecteerde wilde bijen gekregen om voor te zorgen. Het doel: samenwerken aan een goed Zuid-Hollands bijenlandschap in 2030.