AS Media

Gevluchte automobilist aangehouden na aanrijding fietser

Een fietser is woensdagmorgen 18 januari rond 08u00 door een personenauto aangereden op de Sportlaan ter hoogte van de Nansenstraat. Hierbij is de fietser zwaar gewond geraakt en na een eerste controle door een ambulancebroeder met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht en liet de fietser gewond achter. Maar de man is inmiddels gevonden en aangehouden, zo laat de politie maandag weten.

Op woensdag 18 januari, omstreeks 07u55, vond het verkeersongeval plaatstussen een fietser en een personenauto op de Sportlaan. Hierbij is de fietser ernstig gewond geraakt en is het betrokken voertuig doorgereden.

De politie sloot de weg deels af en en de Verkeersongevallen Analyse van de politie deed onderzoek naar het verkeersongeval en de toedracht.

De auto met flinke schade werd dezelfde dag nog op een parkeerplaats aan de Wiardi Beckmanhof teruggevonden en is door een politieberger opgehaald. In de voorruit van de wagen zat onder meer een grote barst.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval! Heb je iets gezien of relevante informatie? Bel dan naar 0900-8844 en refereer naar het nummer: 2023 017 899.

politie getuigen gezocht.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.