AS Media

Gevluchte automobilist aangehouden na aanrijding fietser

Een fietser is woensdagmorgen 18 januari rond 08u00 door een personenauto aangereden op de Sportlaan ter hoogte van de Nansenstraat. Hierbij is de fietser zwaar gewond geraakt en na een eerste controle door een ambulancebroeder met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht en liet de fietser gewond achter. Maar de man is inmiddels gevonden en aangehouden, zo laat de politie maandag weten.

Op woensdag 18 januari, omstreeks 07u55, vond het verkeersongeval plaatstussen een fietser en een personenauto op de Sportlaan. Hierbij is de fietser ernstig gewond geraakt en is het betrokken voertuig doorgereden.

De politie sloot de weg deels af en en de Verkeersongevallen Analyse van de politie deed onderzoek naar het verkeersongeval en de toedracht.

De auto met flinke schade werd dezelfde dag nog op een parkeerplaats aan de Wiardi Beckmanhof teruggevonden en is door een politieberger opgehaald. In de voorruit van de wagen zat onder meer een grote barst.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval! Heb je iets gezien of relevante informatie? Bel dan naar 0900-8844 en refereer naar het nummer: 2023 017 899.

politie getuigen gezocht.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Geschiedenis gisteren 19:15

Eeuwige roem voor (Vergeten Levens)Redders van Holland

In Amerika geloven ze tot op de dag van vandaag in het niet bestaande verhaal van Hansje Brinker, een jongentje  die met zijn vinger in een dijk heel Nederland redde. De Krimpenerwaard had haar eigen helden die hun schepen tegen een gat in de dijk aanstuurden. Arie Evegroen verdiende daarmee zijn geuzennaam en eeuwige roem als Redder van Holland, een titel die hij later moest delen.

Geschiedenis gisteren 18:29

Het scheelde maar een paar centimeter in Gouda

We gedenken morgen 1 februari de slachtoffers van de Watersnoodramp van 1953. Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 1953 voltrok de grote stormramp in Nederland. In die ene nacht, 70 jaar geleden, liet de natuur haar niets ontziende kracht zien en verwoestte vele levens. In Zeeland vielen meer dan 1800 doden. Vrij onbekend is dat ook Zuid-Holland (en dus ook Gouda) bedreigd werd door de combinatie springtij en een zware noordwesterstorm.

Gezondheid en welzijn gisteren 16:59

Kortere openingstijden corona testlocatie Gouda

De corona testlocaties van Hecht GGD Hollands Midden zijn per 6 februari korter open. De testlocaties in Gouda en Leiden zijn vanaf dan dagelijks geopend van 8u30 tot 12u00. Steeds minder mensen maken gebruik van de mogelijkheid om zich bij de GGD te laten testen. Voor de meeste mensen is een zelftest voldoende.

Ontmoetingsplaats gisteren 13:11

Dirk Kuyt Foundation schenkt schuiftafeltennistafel aan Gemiva

De bewoners van locatie Karnemelksloot Gouda van Gemiva hebben een schuiftafeltennistafel via de Dirk Kuyt Foundation in ontvangst en in gebruik mogen nemen. Voor de bewoners van deze locatie was dit een heugelijke gebeurtenis. “Ik wil altijd wel meer bewegen en schuiftafeltennis is iets wat we allemaal kunnen. Dus dan is de drempel ook veel lager om te gaan bewegen”, zo laat bewoner Karin van Dijk enthousiast weten.

Ondernemen gisteren 11:53

Adviesbureau DWA winnaar Ondernemersprijs Midden-Holland

Onder applaus van de ruim vijfhonderd aanwezigen werden De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk, Vanderloo uit Waddinxveen en DWA uit Gouda, maandagavond in de Goudse Schouwburg uitgeroepen tot winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023.