AS Media

Gevluchte automobilist aangehouden na aanrijding fietser

Een fietser is woensdagmorgen 18 januari rond 08u00 door een personenauto aangereden op de Sportlaan ter hoogte van de Nansenstraat. Hierbij is de fietser zwaar gewond geraakt en na een eerste controle door een ambulancebroeder met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto sloeg op de vlucht en liet de fietser gewond achter. Maar de man is inmiddels gevonden en aangehouden, zo laat de politie maandag weten.

Op woensdag 18 januari, omstreeks 07u55, vond het verkeersongeval plaatstussen een fietser en een personenauto op de Sportlaan. Hierbij is de fietser ernstig gewond geraakt en is het betrokken voertuig doorgereden.

De politie sloot de weg deels af en en de Verkeersongevallen Analyse van de politie deed onderzoek naar het verkeersongeval en de toedracht.

De auto met flinke schade werd dezelfde dag nog op een parkeerplaats aan de Wiardi Beckmanhof teruggevonden en is door een politieberger opgehaald. In de voorruit van de wagen zat onder meer een grote barst.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval! Heb je iets gezien of relevante informatie? Bel dan naar 0900-8844 en refereer naar het nummer: 2023 017 899.

politie getuigen gezocht.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart vandaag 11:26

Oplevering nieuwe fietsenstalling Agnietenstraat loopt uit

De verbouwing van het pand, waar voorheen de speelgoedzaak Intertoys en reiswinkel D-Reizen zaten, is in volle gang. Het moet uiteindelijk een openbare fietsenstalling worden. Maar het is nog lang niet af. Helaas is het niet gelukt om deze verbouwing nu al klaar te hebben zoals op de borden om het pand staat.  De verwachting is dat de opening pas eind juni of zelfs begin juli zal zijn.

Media vandaag 11:00

ZoGouds ook op reis goed gelezen

Niet alleen in Gouda wordt ZoGouds (goed) gelezen. Ook buiten Gouda, in heel Nederland. En ook op vele plaatsen in het buitenland. Zelfs over de hele wereld. Zoals hier op Ko Tao, aan de Golf van Thailand.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:21

Sportieve meivakantie met SPORT•GOUDA: hier het programma

Tijdens de meivakantie zorgt SPORT•GOUDA ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Ook deze vakantie staat er namelijk weer een leuk en gevarieerd sport- en beweegprogramma op de planning. Ook kun je vanaf maandag 29 april weer een sprong maken in het buitenbad! Wanneer zien we jou bij onze activiteiten? Bekijk snel het programma op www.sportpuntgouda.nl.

Calamiteiten vandaag 09:31

Politie houdt drie verdachten aan na melding bezit vuurwapen

De politie heeft op woensdagavond rond 22u00 drie verdachten opgepakt op de Houtmansgracht. Dit na een melding over het bezit van een vuurwapen. Het gaat om twee Gouwenaars van 18 en 17 jaar oud en een 15-jarige Rotterdammer.