Gloednieuwe Volvo's XC60's voor huisartsenpost

De huisartsenchauffeurs van de huisartsenpost Gouda namen donderdag de sleutels in ontvangst van twee gloednieuwe Volvo's XC60's Recharche. De sleutels en auto's werden overhandigd door Ron Meester van Hooftman Volvo Schoonhoven. Hij wenste alle huisartsen en chauffeurs van huisartsenpost Gouda veilige kilometers toe.

Plug-in Hybride

Voor de vierde keer mocht Ron Meester namens team Hooftman en Volvo Car Nederland nieuwe Volvo's aan de huisartsenpost Midden-Holland afgeven. De samenwerking dateert al uit 2006.

Deze gloednieuwe XC60's worden vanaf nu ingezet bij spoedeisende huisartsenhulp in de regio vanuit Gouda. De nieuw geleverde auto’s zijn van het type XC60 Plug-in Hybride. De duurzame auto's kunnen zowel op stroom als op benzine rijden, met een flinke kracht, waardoor artsen nog sneller ergens ter plaatse kunnen zijn.

Huisartsenpost Midden-Holland is gevestigd in het gebouw van het Groene Hart Ziekenhuis. Het samenwerkingsverband van 110 huisartsen in de regio biedt spoedeisende huisartsenhulp buiten kantoortijden: iedere dag tussen vijf ‘s avonds en acht uur ‘s ochtends, gedurende het hele weekend en op feestdagen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:05

Verkeershinder bij aanleg schoolzone Plaswijckweg

In de omgeving van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg zijn verschillende basisscholen. Deze drukke straten zorgen voor onveilige verkeerssituaties. Daarom verandert de gemeente Gouda de inrichting van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg ter hoogte van de scholen. Dat brengt de nodige verkeershinder met zich mee.

Kunst en Cultuur vandaag 11:00

Gelukkig hebben we de plaatjes nog

Gelukkig hebben we de plaatjes nog, zo schrijft Maaike Hoonhout op social media. Het is bijna 9 jaar geleden dat we op feestelijke wijze de #Welkomstmuur verwelkomden in ons Goudse stadsgezicht. 'Negen jaar alweer?' hoor ik jullie denken. Ja, echt waar.

Mijn plek in Gouda vandaag 10:00

Mijn Plek in Gouda

'Mijn plek in Gouda' is een rubriek van ZoGouds naar het idee en in samen- en wisselwerking met de Goudse fotograaf/projectmaker Hermen Buurman. Fotograaf en filmer Buurman is al even bezig met de reeks beelden van inwoners die gefotografeerd zijn op 'Mijn plek in Gouda'. ZoGouds brengt vandaag in tekst en beeld Mijn plek in Gouda van Julie Middelkoop.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:00

Wonen met zorg en gedeelde interesses

Domus Magnus doet er alles aan om haar bewoners in het Sint Jozefpaviljoen de gemoedelijkheid van thuis te laten voelen. "Zorg en Welzijn stemmen we af op de behoeften van bewoners. We verdiepen ons in hun interesses en behoeftes en betrekken ze in de welzijnsactiviteiten die we organiseren", aldus Esther Visser van Domus Magnus.

Advertorial Theater gisteren 20:00

Te zien in schouwburg: Second Life, reality-check op dubbellevens

De voorstelling Second Life van choreograaf Jasper van Luijk staat op donderdag 13 april in De Goudse Schouwburg. Second Life is een indringend liefdesduet, geïnspireerd op de beroemde choreografie Live (1979) van Hans van Manen.