Gloednieuwe Volvo's XC60's voor huisartsenpost

De huisartsenchauffeurs van de huisartsenpost Gouda namen donderdag de sleutels in ontvangst van twee gloednieuwe Volvo's XC60's Recharche. De sleutels en auto's werden overhandigd door Ron Meester van Hooftman Volvo Schoonhoven. Hij wenste alle huisartsen en chauffeurs van huisartsenpost Gouda veilige kilometers toe.

Plug-in Hybride

Voor de vierde keer mocht Ron Meester namens team Hooftman en Volvo Car Nederland nieuwe Volvo's aan de huisartsenpost Midden-Holland afgeven. De samenwerking dateert al uit 2006.

Deze gloednieuwe XC60's worden vanaf nu ingezet bij spoedeisende huisartsenhulp in de regio vanuit Gouda. De nieuw geleverde auto’s zijn van het type XC60 Plug-in Hybride. De duurzame auto's kunnen zowel op stroom als op benzine rijden, met een flinke kracht, waardoor artsen nog sneller ergens ter plaatse kunnen zijn.

Huisartsenpost Midden-Holland is gevestigd in het gebouw van het Groene Hart Ziekenhuis. Het samenwerkingsverband van 110 huisartsen in de regio biedt spoedeisende huisartsenhulp buiten kantoortijden: iedere dag tussen vijf ‘s avonds en acht uur ‘s ochtends, gedurende het hele weekend en op feestdagen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.