GoStores Gouda
Advertorial Winkels

GoStores Gouda viert vandaag 10de verjaardag

Woonboulevard GoStores Gouda zit en staat al weer tien jaar aan het Elburgplein op Goudse Poort. Zaterdag 1 juli is het grootse 10-jarig Jubileumfeest van GoStores Gouda. Met onder meer een rad van geluk, een stroopwafelkraam en feestelijke muziek uit de rijdende DJ Booth.

Programma

Op zaterdag 1 juli 2023 is het 10-jarig jubileumfeest op GoStores Gouda, van 11u00-15u00. En wie jarig is trakteert! 

Geef een draai aan het rad van geluk en maak kans op mooie prijzen, geniet van een heerlijke Goudse 
stroopwafels en dans mee op de muziek vanuit de rijdende DJ Booth. Kom je ook op ons feestje?

GoStores Gouda 10 jaar

Sinds de opening in 2013 is winkelboulevard GoStores Gouda niet meer weg te denken uit Gouda. Gostores Gouda wil graag haar trouwe bezoekers uit Gouda en omstreken bedanken voor hun komst de afgelopen tien jaar. Daarom is iedereen uitgenodigd op het 10-jarige jubileumfeestje! Kom op zaterdag 1 juli langs en laat je verrassen.

Mooie prijzen en leuke giveaways bij het Rad van Geluk

Wie jarig is trakteert! Draai aan het rad van geluk en maak kans op mooie prijzen en leuke giveaways. Kleine tip van de sluier: een bank van Prominent, een kadobon van €250 van Pronto Wonen of een buitentent van Vrijbuiter! Benieuwd naar alle speciale acties, prijzen en giveaways? Bekijk ze op www.gouda.gostores.nl

Dé winkelboulevard van Gouda

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen, eten en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beter  Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Goudse Vloeren, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4all, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X20, Wereldrestaurant Atlantis. 

Parkeren is gratis! Veel shop plezier. 

Meer informatie: https://gouda.gostores.nl/ I www.facebook.com/gostoresgouda
www.instagram.com/gostoresgouda


Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 19:33

Spoorstraat voor laatste keer afgesloten voor werkzaamheden aan viaduct

Let op: dit weekend is de derde en laatste afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege het aanbrengen van een betonlaag op het nieuwe viaduct. De Spoorstraat is daarvoor afgesloten van vrijdag 19 april 21u00 tot uiterlijk zondagochtend 21 april 6u00. 

Voetbal gisteren 19:20

Jodan Boys VR1 verdedigt koppositie tegen Ter Leede VR2

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag een belangrijke thuiswedstrijd tegen Ter Leede VR2. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft Jodan Boys VR1 drie verliespunten minder dan Be Quick VR1, Saestum VR2 en Reiger Boys VR1. De strijd om het kampioenschap ligt nog volledig open en het zullen spannende weken worden.

Advertorial Festival gisteren 19:09

Kom jij ook naar Gouds Bierfestival in Burgerhal Stadhuis?

Gouda Bierstad houdt op zondag 21 april haar tweede bierfestival in de Burgerhal van het Stadhuis. Heb jij al een kaartje? De kaarten kosten € 25,-. Hiervoor krijg je vier muntjes en een Gouda Bierstad proefglas.

Ontmoetingsplaats gisteren 18:51

Lentegesprekken brengen de buurt dichter bij elkaar

Wat zou er gebeuren als je met zes buren bij elkaar komt en echt naar elkaar zou luisteren? Gouda Bruist organiseert in mei en juni Lentegesprekken om Gouwenaars te stimuleren om een gesprek te organiseren in de huiskamer of in het buurthuis. Eerder al voor de Wintergesprekken en nu voor de Lentegesprekken wordt de werkvorm ‘Stroopwafel Gesprekken’ gebruikt.