GoStores Gouda
Advertorial Winkels

GoStores Gouda viert vandaag 10de verjaardag

Woonboulevard GoStores Gouda zit en staat al weer tien jaar aan het Elburgplein op Goudse Poort. Zaterdag 1 juli is het grootse 10-jarig Jubileumfeest van GoStores Gouda. Met onder meer een rad van geluk, een stroopwafelkraam en feestelijke muziek uit de rijdende DJ Booth.

Programma

Op zaterdag 1 juli 2023 is het 10-jarig jubileumfeest op GoStores Gouda, van 11u00-15u00. En wie jarig is trakteert! 

Geef een draai aan het rad van geluk en maak kans op mooie prijzen, geniet van een heerlijke Goudse 
stroopwafels en dans mee op de muziek vanuit de rijdende DJ Booth. Kom je ook op ons feestje?

GoStores Gouda 10 jaar

Sinds de opening in 2013 is winkelboulevard GoStores Gouda niet meer weg te denken uit Gouda. Gostores Gouda wil graag haar trouwe bezoekers uit Gouda en omstreken bedanken voor hun komst de afgelopen tien jaar. Daarom is iedereen uitgenodigd op het 10-jarige jubileumfeestje! Kom op zaterdag 1 juli langs en laat je verrassen.

Mooie prijzen en leuke giveaways bij het Rad van Geluk

Wie jarig is trakteert! Draai aan het rad van geluk en maak kans op mooie prijzen en leuke giveaways. Kleine tip van de sluier: een bank van Prominent, een kadobon van €250 van Pronto Wonen of een buitentent van Vrijbuiter! Benieuwd naar alle speciale acties, prijzen en giveaways? Bekijk ze op www.gouda.gostores.nl

Dé winkelboulevard van Gouda

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen, eten en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beter  Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Goudse Vloeren, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4all, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X20, Wereldrestaurant Atlantis. 

Parkeren is gratis! Veel shop plezier. 

Meer informatie: https://gouda.gostores.nl/ I www.facebook.com/gostoresgouda
www.instagram.com/gostoresgouda


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.