Gouda Gastvrij neemt De Zalm Horeca Groep over
Door •
ZoGouds.nl •
woensdag 24 januari 2024 om 18:37
“Vanmiddag hebben wij onze handtekening gezet onder de overname van de locaties De Zalm, Koeien en Kaas en La Bodega van De Zalm Horeca Groep. Dit per 1 februari”, zo heeft Sharon van Gastel van Gouda Gastvrij dinsdagavond bekend gemaakt.
“Aanvankelijk waren we enigszins geïntimideerd door de omvang en het prestige van een horecazaak op zo’n prominente locatie”, kan ik verklappen. Maar een kans als deze komt niet vaak voorbij. Onze passie voor Gouda en zijn monumentale panden, gecombineerd met de mogelijkheden die De Zalm en Koeien en Kaas Gouda ons biedt, maakte deze beslissing uiteindelijk een mooie uitdagende voor ons.”
“Deze uitbreiding biedt vooral een unieke gelegenheid voor onze medewerkers om hun vaardigheden te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. We hechten veel waarde aan de professionele ontwikkeling van ons team en zien deze overname als een kans om hen te ondersteunen in hun groei, vergelijkbaar met het idee achter Eetcafé Vidocq, waarbij Nick de Bruin, al jaren werkzaam bij ons, voor zichzelf wilde beginnen en we door de overname, mee kunnen laten groeien. Evenals Excecutive Chef Remco Kuijpers van Relais & Chateaux Weeshuis Gouda, die we een traject konden aanbieden passend bij zijn toekomstplannen naar mede-ondernemerschap.”
“De overname belooft een spannende nieuwe fase voor zowel onze organisatie als de drie nieuwe entiteiten. Met een focus op het behoud van het rijke erfgoed van De Zalm, zijn wij vastbesloten om een nieuwe (maar juist ook de vertrouwde oude) dynamiek en energie (terug) te brengen, en daarmee willen we trouw blijven aan de historische essentie van het pand.”
La Bodega wordt onderdeel van de Zalm. Rond de herfst dit jaar gaan deuren van De Zalm even dicht en gaan de Van Gastels enkele aanpassingen doorvoeren in het concept. "Deze overname is niet alleen een uitbreiding van onze zakelijke activiteiten, maar ook een belofte om de rijke tradities van deze etablissementen voort te zetten en Gouda en haar kloppende hart nog levendiger te maken, eigenlijk wat we ook doen met onze andere horecazaken!"
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in