Gouda Gastvrij neemt De Zalm Horeca Groep over

“Vanmiddag hebben wij onze handtekening gezet onder de overname van de locaties De Zalm, Koeien en Kaas en La Bodega van De Zalm Horeca Groep. Dit per 1 februari”, zo heeft Sharon van Gastel van Gouda Gastvrij dinsdagavond bekend gemaakt.

“Aanvankelijk waren we enigszins geïntimideerd door de omvang en het prestige van een horecazaak op zo’n prominente locatie”, kan ik verklappen. Maar een kans als deze komt niet vaak voorbij. Onze passie voor Gouda en zijn monumentale panden, gecombineerd met de mogelijkheden die De Zalm en Koeien en Kaas Gouda ons biedt, maakte deze beslissing uiteindelijk een mooie uitdagende voor ons.”
 
“Deze uitbreiding biedt vooral een unieke gelegenheid voor onze medewerkers om hun vaardigheden te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. We hechten veel waarde aan de professionele ontwikkeling van ons team en zien deze overname als een kans om hen te ondersteunen in hun groei, vergelijkbaar met het idee achter Eetcafé Vidocq, waarbij Nick de Bruin, al jaren werkzaam bij ons, voor zichzelf wilde beginnen en we door de overname, mee kunnen laten groeien. Evenals Excecutive Chef Remco Kuijpers van Relais & Chateaux Weeshuis Gouda, die we een traject konden aanbieden passend bij zijn toekomstplannen naar mede-ondernemerschap.”
 
“De overname belooft een spannende nieuwe fase voor zowel onze organisatie als de drie nieuwe entiteiten. Met een focus op het behoud van het rijke erfgoed van De Zalm, zijn wij vastbesloten om een nieuwe (maar juist ook de vertrouwde oude) dynamiek en energie (terug) te brengen, en daarmee willen we trouw blijven aan de historische essentie van het pand.”
 
La Bodega wordt onderdeel van de Zalm. Rond de herfst dit jaar gaan deuren van De Zalm even dicht en gaan de Van Gastels enkele aanpassingen doorvoeren in het concept. "Deze overname is niet alleen een uitbreiding van onze zakelijke activiteiten, maar ook een belofte om de rijke tradities van deze etablissementen voort te zetten en Gouda en haar kloppende hart nog levendiger te maken, eigenlijk wat we ook doen met onze andere horecazaken!"

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:58

Primeur voor Gouda: Melbourne Coffee in stationshal gaat 4 maart open

In de stationshal van Station Gouda, aan de centrumzijde, komt de Australische koffiezaak Melbourne Coffee. Hiervoor is circa 177 m² verhuurd aan Melbourne Coffee. Gouda heeft hiermee een primeur. De Australische koffieketen opent in Gouda haar eerste vestiging in Nederland. En wel op maandag 4 maart. Basis Bedrijfshuisvestiging deed hiervoor de bemiddeling.  

Voetbal vandaag 13:23

DONK loopt tegen eerste seizoensnederlaag op

Een bij vlagen goed spelend DONK is tegen een verdedigend ingesteld Alphia door persoonlijke fouten tegen de eerste thuisnederlaag aangelopen: 1-2. Door dit resultaat zakken de Gouwenaars nu naar plek twee, drie punten achter VUC en gelijk met HVV.

Advertorial Feest vandaag 12:49

Organisatie Koningsnacht en Koningsdag in handen van De Theaterbakkerij

De Theaterbakkerij neemt dit jaar de organisatie van Koningsnacht en Koningsdag op de Markt van Gouda op zich. Zo maakte Ruud Bakker zaterdagmiddag bekend in de spelershome van Jodan Boys waar De Theaterbakkerij het buffet bij de wedstrijd Jodan Boys-Woudenberg sponsorde en waar De Theaterbakkerij de plannen voor 2024 presenteerde.

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie.