Gouda hoopt eind juni een nieuw stadsbestuur te hebben

Eind juni hoopt Gouda een nieuw stadsbestuur te hebben. Waarom duurt het zo lang voordat er een nieuw college is? Gerda den Hollander van RTV Gouwestad vroeg het aan fractieleider Evert Bobeldijk. Zijn partij D66 heeft als grootste partij de leiding bij de formatie.

Bobeldijk: "In gesprek met RTV Gouwestad over de voortgang van de coalitiebesprekingen. Eerste deel van coalitieakkoord - over samenwerking - volgende week in gemeenteraad. Streven is om volgende maand nieuw college en akkoord te presenteren..."


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.