Swing Gouda
Advertorial Evenementen

Gouda is iedere dag een feest om te bezoeken: welke dag(en) kies je?

Gouda is iedere dag een feest om te bezoeken. Maar, welke dag(en) kies je? ZoGouds heeft en geeft een paar ideeën en tips.

Woensdag - Gouds Montmartre, de grootste openluchtmarkt voor brocante, vintage en antiek. Tot en met 28 augustus, van 09u30 tot 17u00.
 
Donderdag - de Gouda Kaasmarkt, iedere donderdag van 10u00 tot 12u30, tot en met 29 augustus.
 
Vrijdag - ideaal om de Goudse horeca te ontdekken, een terras te pakken en uit eten te gaan.
 
Zaterdag - kaas, stroopwafels en bloemen kopen op de Warenmarkt en bezoek aan de prachtige Sint-Janskerk Sint-Jan Gouda
 
Zondag - op je gemak een mooie expositie bekijken in Museum Gouda De Firma kunstcentrum Gouda @stadskant of UNIT 4 ART om ook kunst voor aan de muur te kopen.
 
Een lang weekend kan ook! Inclusief een grachtentocht met Reederijdeijsel of Bootje Kaas Gouda een wandeling met het Goudse Gidsen Gilde en fietsen rondom Gouda, bijv. de Boerenkaas route en stijlvol overnachten bij WSHS Gouda - Relais & Châteaux
 
Alle informatie incl. overnachtingsadressen op: https://welkomingouda.nl/

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.