Gouds 4-5 comité houdt vrijheidsontbijt in stadhuis

Het Goudse 4-5 comité houdt op vrijdag 5 mei een vrijheidsontbijt in het stadhuis op de Markt in Gouda. 

4 en 5 mei vrijheidsontbijt poster.jpg

Tijdens deze ochtend wil het Goudse 4-5 comité met alle aanwezigen ophalen hoe we 5 mei in de toekomst gaan inrichten en blijven vieren.

Naast de inhoud, type activiteit wordt er ook nagedacht op welke locaties in de stad. Alle denkkracht is van harte welkom.

Mis dit programma niet. Onder leiding van Marien Brand en een optreden van stadsdichter Jeffrey Van Geenen en bijdragen van wethouder Michiel Bunnik en bestuurslid 4en5 mei Gouda Lotte Sophie Groenendijk.

Ook verwelkomen de aanwezigen deze ochtend het Vrijheidsvuur op de markt

Meld je aan via; https://lnkd.in/eGeUWcdq

Of mail naar: 4en5mei@gouda.nl

Meer over 4 en 5 mei : https://lnkd.in/eVUNGKdf


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien aan Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.