Thierry van Vugt

Gouds Catharina Gilde viert 35-jarig jubileum

Het Gouds Catharina Gilde vierde maandagavond in Museum Gouda⁩ haar 35-jarig jubileum. Speciale gast was Taco Dibbits van het Rijksmuseum. Dibbits sprak over kunst en cultuur als verbindende factor in polariserende samenleving.

Museum Gouda wordt gesteund door een groep trouwe donateurs en sponsoren. Met de steun van particulieren en bedrijven wordt heel veel mogelijk gemaakt, zoals tentoonstellingen en restauraties, onderzoek en educatieprojecten, of de aankoop van een object dat goed bij onze vaste collectie past.

gouds catharina gilde bestuur.jpg

Gouds Catharina Gilde

Museum Gouda wil graag de banden met het bedrijfsleven aanhalen op een manier die niet alleen voor het museum, maar ook voor bedrijven interessant is. Het Gouds Catharina Gilde biedt een aantrekkelijk zakelijk netwerk met verschillende bijeenkomsten in een prachtige historische omgeving. Bedrijven uit de regio ondersteunen het museum met een jaarlijkse bijdrage om een ambitieus project te realiseren.

Lidmaatschap kost € 1.500 per jaar. Voorzitter van het Gouds Catharina Gilde is Alain de Werd, de ledenadministratie wordt verzorgd door Gino Blonk.

Wilt u lid worden? Neem dan contact op met Gino Blonk via Gino.blonk@lansigt.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.